Iancu Sterp, dosar penal după ce a postat pe reţelele sociale o poză compromiţătoare

Iancu Sterp, dosar penal după ce a postat pe reţelele sociale o poză compromiţătoare
Iancu Sterp, dosar penal după ce a postat pe reţelele sociale o poză compromiţătoare

Iancu Sterp s-a fotografiat cu o armă de vânătoare în mână și a postat-o pe rețelele de socializare.

Familia Sterp este din nou în centrul atenției. De data aceasta, fratele mai mic a lui Culiță, Iancu Sterp, are probleme cu legea, după ce s-a fotografiat cu o armă de vânătoare în mână. În urma acestei fapte, artistul s-a ales cu dosar penal.

Imaginea compromițătoare postată pe pagina de socializare a lui Iancu Sterp

Citește si: Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”

Iancu Sterp, dosar penal după ce a postat pe reţelele sociale o poză compromiţătoare

Iancu Sterp a decis să se relaxeze în cadrul unui parc de aventură și a postat pe rețelele de socializare o imagine cu el îmbrăcat în haine cu imprimeu de vânătoare și cu o pușcă în mână. Nu s-ar fi gândit însă că această fotografie îi poate aduce probleme serioase. Cineva care a văzut poza pe contul de socializare al artistului, a redirecționat-o către pagina de socializare a Poliției Române, iar Iancu Sterp s-a ales cu dosar penal.

Urmează să se facă cercetări pentru ca polițiștii și obțină mai multe informații despre natura armei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iancu Sterp
Iancu Sterp dosar penal[Sursa foto: Instagram]

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, a declarat pentru un post TV, că, în momentul de față, Iancu Sterp nu poate fi considerat vinovat.

 „ Astfel de informații ajung la Poliție în momentul în care persoane care văd acele imagini le trimit către paginile de socializare ale Poliției Române.

Acela este momentul în care polițiștii iau act de potențiale infracțiuni săvârșite. Orice faptă penală poate să se realizeze doar în cadrul unui dosar penal.

Faptul că s-a înregistrat un dosar penal in rem nu înseamnă că a fost găsit deja vinovat, dar se vor face verificări, dacă vorbim despre o armă de foc sau despre o replică a unei arme de foc. Să vedem dacă aparține cuiva și dacă acea persoană nu a respectat regimul armelor și munițiilor și a încredințat arma de foc.În

mod evident, colegii care au deschis dosar penal au verificat persoana dacă deține sau nu acest permis de port armă și mai mult ca sigur nu deține ”, a explicat Cosmin Andreica.

Ulterior, poza a fost ștearsă de pe contul de socializare a lui Iancu Sterp.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Iancu Sterp și iubita lui, apariție spectaculoasă la un eveniment. Ce ținută elegantă a ales să poarte Denisa

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies