Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”

Mesajele mamei Geta,  după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”
Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”

Mama Geta a făcut publice câteva mesaje controversate pe platforma personală de socializare, în urmă cu o zi.

Mama Geta nu și-a ascuns niciodată punctul de vedere, fiind o femeie sinceră care spune lucrurilor pe nume, indiferent de faptul că ar putea deranja pe cineva. Admiratorii ei sunt obișnuiți cu firea ei glumeață, însă, lucrurile petrecute în ultima perioadă au făcut-o să ia atitudine. Recent, nu s-a mai putut abține și a postat câteva mesaje în mediul online, lăsând următorii cu un mare semn de întrebare.

Mama Geta are patru copii minunați, Culiță, Ileana, Iancu și Geta Sterp care se bucură în prezent de foarte mare succes. Fiica cea mică, Geta, și-a unit destinul cu sufletul ei pereche în urmă cu câteva săptămâni. Deși mama Geta a primit numeroase motive de fericire și împlinire, datorită copiilor și nepoților, nu a fost îndeajuns de suficient cât să acopere anumite lipsuri.

Citeste si: „Mă descurc foarte bine.” Getuța Sterp, despre noul loc de muncă

Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Mama Geta, reacția postată în mediul online

Mama Geta a postat pe Instagram două mesaje prin care dă de înțeles că are anumite regrete și gânduri care nu îi dau pace.
Mama lui Culiță Sterp a simțit nevoia să facă publice două mesaje, din care reiese faptul că aceasta se confruntă cu diverse regrete și gânduri care nu îi dau liniște.

Așadar, mama Geta a dat de înțeles că persoanele din viața ei au preferat să nu își recunoască greșelile, întotdeauna fiind mai ușor să dea vina pe ea. Mesajele au fost postate în urma unor declarații legate de fosta ei noră, Carmen de la Sălciua. După declarațiile făcute imediat după nunta sa cu Marian Corcheș, artista nu a stat mult pe gânduri până a oferit și ea o replică înapoi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Căutăm soarele atunci când sunt nori, căutăm sănătatea atunci când pierdem, căutăm tinerețea atunci când îmbătrânim, căutăm oamenii atunci când nu mai avem nimic, dar căutăm prea târziu...”, a fost primul mesaj postat de mama Geta pe Instagram.

„Stai departe de oamenii care nu recunosc niciodată că au greșit și care te fac să simți că este vina ta”,

a fost al doilea mesaj pe care mama Geta l-a postat în mediul online.

Carmen de la Sălciua, răspunsul dur în urma declarațiilor mamei Geta

Carmen de la Sălciua se bucură în prezent de o carieră de succes și de o poveste de dragoste ca-n povești, după ce a făcut marele pas alături de sufletul ei pereche. Deși artista a încercat să stea departe de scandaluri, a primit din partea mamei Geta un mesaj peste care nu a putut trece.

La scurt timp după nunta de vis a lui Marian Corcheș cu Carmen de la Sălciua, mama Geta a reacționat într-un mod neașteptat, punându-și semne de întrebare în legătură cu căsnicia ei, având în vedere faptul că lângă fiul ei, Culiță Sterp, a stat doar un an.
“Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin.”
,  a fost mesajul mamei Geta cu privire la nunta artistei, în urma căruia Carmen de la Sălciua a simțit să ofere un răspuns.

Citeste si: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, marea dispută din noaptea nunții. “Ce caută asta aici?”

Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Mama Geta i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Sălciua

Cântăreața nu a putut trece peste mesajul transmis de mama Geta, așadar, a simțit nevoia să posteze pe o rețea de socializare, un mesaj scris de Irina Binder, o scriitoare contemporană foarte îndrăgită de cititori. Carmen de la Sălciua a distribuit un mesaj în care vorbește despre faptul că nu se teme de oamenii care vorbesc urât despre ea, simțind nevoia doar să se apere. Totodată, mesajul pune accent pe faptul că oamenii vorbesc rău doar când aceștia se simt invizibili, mici, și neimportanți, vrând să își ascundă slăbiciunile și să pară mai puternici.
„M-a întrebat cineva de ce nu mă opresc să arunc cu pietre în câinii care mă latră (adică în cei care mă vorbesc de rău). Răspunsul meu este: pentru că nu mă tem de ei ca să simt nevoia să mă apăr. Și pentru că eu nu lupt cu cei mai slabi decât mine. Eu știu că, de obicei, câinii îi latră doar pe cei pe care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem. Și mai știu că unii latră doar pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili, mici, neimportanți ș ignorați. Sau atunci când vor să pară mai puternici, când vor să-și ascundă slăbiciunea. Pentru unii lătratul este tot ceea ce au. Lătrând, au iluzia că sunt liberi, că sunt puternici și că sunt importanți. Pentru mine nu sunt. Lătratul se face mereu dintr-o poziție inferioară, iar eu nu mă cobor într-atât. Lăsați câinii să latre. Iar dacă latră prea tare, nu-i opriți aruncând cu pietre, ci dați muzica mai tare.”, a fost mesaj pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pe pagina sa personală de Instagram.

Citeste si: „Sănătoși să fim.” Mesajul transmis de Iancu Sterp, după mutarea cu iubita lui

Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cu ce se ocupă mama Geta, când nu are grijă de oi. Ce serviciu are, de fapt

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies