Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”
Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Culiță Sterp a făcut publică o filmare cu logodnica sa și sora lui, Ileana Sterp. Cele două au fost văzute din nou împreună, în urma mărturisirilor făcute acum ceva timp.

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a stârnit diverse reacții în urma unor declarații făcute publice în mediul online, cu privire la relația dintre ea și logodnica fratelui ei, Daniela Iliescu. Cele două au vorbit în urmă cu puțin timp despre faptul că au existat câteva neînțelegeri între ele.

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță au fost surprinse împreună

Culiță Sterp a postat pe rețeaua personală de socializare un videoclip cu Ileana și Daniela Iliescu, fiecare ținându-și în brațe copilul.

Logodnica lui a fost surprinsă când îi tăia unghiile lui Milan, copilul lor, iar pentru că era prima oară când făcea acest lucru cu o unghieră, Ileana Sterp s-a asigurat că cel mic nu se agită.
„Bărbat adevărat, da”, a spus Ileana despre copilul lui Culiță  și al Danielei, pentru că acesta stătea cuminte, în timp ce mama lui îi tăia unghiile. „Prima dată cu unghiera”, a adăugat logodnica cântărețului.

„De ce ai plâns?”, a întrebat-o Culiță în filmare pe Carla, în timp ce sora lui i-a explicat cele întâmplate: „O vrut la mami în brațe și mami conducea și n-am putut să o iau și atât o urlat la mine, vaai”.
Cu apariția acestei filmări, Culiță a reușit să distrugă toate zvonurile cum că logodnica și sora lui nu se mai înțeleg.
După declarațiile din presă făcute de cele două după nunta Getuței Sterp, oamenii au tras concluzia că Daniela, logodnica lui Culiță, nu mai ține legătura deloc cu familia soțului ei.

Citeste si: Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții. “Nu sunt genul care să mă feresc.”

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ileana Sterp va lua parte la un proiect uriaș. Sora lui Culiță Sterp, prezentă într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația ei cu logodnica lui Culiță

În urma unui videoclip în care Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță, a vorbit deschis despre faptul că au existat discuții în trecut cu familia soțului ei, Ileana nu a ezitat să își spună și ea punctul de vedere. Ea a dezvăluit faptul că nu mai sunt atât de apropiate precum obișnuiau să fie la început, fiecare având lucruri diferite de făcut.

Totodată, a mai ținut să menționeze că nu s-a întâmplat nimic grav între ea și logodnica lui Culiță.

Citeste si: Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta a reacționat în urma declarațiilor făcute de logodnica lui Culiță Sterp. “Toate chestiile astea te călesc, și ajungi să fii puternic.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună «Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe »”, a dezvăluit logodnica lui Culiță, Daniela Iliescu, în urmă cu puțin timp.

Citeste si: “O laud și pe ea, pe cuvântul meu.” Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Culiță Sterp a făcut mărturisiri despre gestul neașteptat al fostei soții. “Nu sunt genul care să mă feresc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies