Ileana Sterp va lua parte la un proiect uriaș. Sora lui Culiță Sterp, prezentă într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

leana Sterp va lua parte la un proiect uriaș
leana Sterp va lua parte la un proiect uriaș

Ileana Sterp și soțul ei au luat avionul și au venit cât au putut de repede în Capitală, în urmă cu o zi, s-au cazat într-un apartament foarte luxos, iar apoi au vizitat mai multe locuri din București, ba chiar, sora lui Culiță a făcut și o serie de cumpărături.

Sora lui Culiță Sterp este însărcinată în primul trimestru și este în culmea fericirii. La nunta surorii ei a atras foarte multe priviri, datorită ținutei pe care a purtat-o, iar fanii din online i-au făcut numeroase complimente.

Citeste si: Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”

Ileana Sterp, prezentă într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

Ileana Sterp a discutat înainte să ajungă la București despre marele proiect la care va lua parte, iar ziua cea mare a venit pentru sora lui Culiță Sterp și a ajuns la o ședință foto a unei campanii de produs.

Tânăra este imaginea unui cunoscut șampon de păr, iar filmulețele apărute de la ședința foto o arată foarte schimbată. Este strălucitoare și cu un fizic de invidiat și înconjurată de profesioniști, când vine vorba despre păr sau machiaj.

Citeste si: Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

leana Sterp va lua parte la un proiect uriaș
leana Sterp va lua parte la un proiect uriaș[Sursa foto: Instagram]

Ileana Sterp, detalii despre a doua sarcină

În urmă cu puțin timp, sora lui Culiță Sterp a anunțat pe contul ei personal de Instagram mai multe detalii despre ce-a dea doua sarcină.

Soțul ei a mers împreună cu ea la ecograf și a fost foarte nerăbdător să afle sexul bebelușului.

Ileana Sterp a spus că a fost la clinică să îl vadă pe bebe și a fost pentru prima oară cu Dani, care a văzut cum arată o ecografie.

"Am fost la clinica să îl vedem pe bebe. Am fost cu Dani, a fost pentru prima oara să vadă cum arata o ecografie.

Ți-o plăcut, tati? Ai zis că ai observat ceva intre picioare? Dani a zis că a observat ceva acolo și mai vii și la următoarea. Să vezi când o fi mai mare?", a declarat Ileana Sterp. 

Cei doi sunt foarte emoționați, dar se bucură foarte mult în același timp, după ce au făcut cea mai recentă ecografie. Partenerul de viață al surorii lui Culiță Sterp își dorește să aibă un băiat.

Aceștia sunt foarte fericiți împreună și au o familie frumoasă.

leana Sterp va lua parte la un proiect uriaș
leana Sterp va lua parte la un proiect uriaș[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum a surprins-o Iancu Sterp pe sora lui, Geta Sterp, la puțin timp după nuntă

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies