„Mă descurc foarte bine.” Getuța Sterp, despre noul loc de muncă

„Mă descurc foarte bine.” Getuța Sterp, despre noul loc de muncă
„Mă descurc foarte bine.” Getuța Sterp, despre noul loc de muncă

Getuța Sterp a avut parte de o schimbare radicală în viață, după ce s-a căsătorit și a s-a mutat cu soțul ei. Sora lui Culiță a părăsit viața la țară, iar acum are cu totul alt program și un loc de muncă. Iată ce a declarat despre acesta!

Getuța Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, iar de atunci o serie de schimbări au avut loc în viața ei. Aceasta și-a schimbat locuința, dar și-a ieșit foarte mult și din zona de confort.

Citeste si: Cu ce se ocupă mama Geta, când nu are grijă de oi. Ce serviciu are, de fapt

Getuța Sterp, despre noul loc de muncă

În urmă cu puțin timp Getuța Sterp și Sebastian Crăciunescu s-au căsătorit, iar sora lui Culiță traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Cu toate că era obișnuită cu viața la țară, iar acum are parte de foarte multe schimbări, tinerei îi place ceea ce i se întâmplă în prezent și se consideră o persoană norocoasă și fericită.

Getuța Sterp a declarat, în cadrul unui vlog de pe canalul de YouTube al surorii sale, că nu ar renunța de tot la viața la țară, dar cu toate acestea îi place ceea ce face acum.

În momentul actual ea face contabilitate și soacra ei i-a arătat ce trebuie să facă.

,,Noi nu prea am lucrat la calculator, acasă când eram mici aveam calculator si ne băteam pe el si ne jucam. Ma descurc foarte bine la birou, zic eu. Contabilitate, tot felul, sa scoți facturi, avize. Si mai trebuie sa faci tot felul de hârtii pe care le editez in word sau in alte programe.

Îmi place foarte mult, nu as renunța de tot la viata la tara, dar nu ma așteptăm sa îmi placa atât de mult munca la birou. Dar chiar este foarte fain. Soacra îmi arata ce si cum”, a spus Getuța Sterp.

 Getuța Sterp, despre noul loc de muncă
Getuța Sterp, despre noul loc de muncă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Să nu te pierzi”. Ce sfaturi a primit Geta Sterp înainte de nuntă

Ce a mai declarat Geta Sterp

Geta Sterp trece printr-o serie de schimbări în momentul de față, chiar dacă este greu să treci de la viața la țară, la contabilitate, sora lui Culiță reușește cu brio, ba chiar, îi place foarte mult și se descurcă de minute.

Nu ar lăsa viața la țară și s-ar întoarce de câte ori ar fi nevoie să stea cu oile ei, însă în momentul actual reușește foarte bine să balanseze cele două lucruri.

Ea a a spus despre soacra ei că este foarte drăguță și că i-a arătat doar o singură dată ceea ce trebuie să facă, iar după a avut încredere în ea. Declarațiile au avut loc în salonul surorii sale, Ileana, care a și tuns-o și i-a oferit o nouă schimbare de look.

Geta Sterp
Geta Sterp s-a tuns[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

,,Ea e super draguță, dar mi a arătat o data si a văzut ca știu si după m a luat asa, o data repede ca are si alte treburi. Nu sta sa ma controleze, isi vede de treaba. Sunt socata, la ce treaba are acolo, am zis ca trebuie sa aibă cinci contabili”, a mai spus Getuța Sterp.

 Getuța Sterp, despre noul loc de muncă
Getuța Sterp, despre noul loc de muncă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Să nu te pierzi”. Ce sfaturi a primit Geta Sterp înainte de nuntă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies