Cu ce se ocupă mama Geta, când nu are grijă de oi. Ce serviciu are, de fapt

Cu ce se ocupă mama Geta, când nu are grijă de oi. Ce serviciu are, de fapt
Cu ce se ocupă mama Geta, când nu are grijă de oi. Ce serviciu are, de fapt

Mama Geta este o femeie extrem de îndrăgită în mediul online, fiind mama a patru copii cunoscuți: Culiță, Iancu, Ileana și Geta Sterp. Aceasta este recunoscută pentru simțul umorului pe care îl are, sinceritatea de care a dat dovadă, dar și educație exemplară pe care a oferit-o copiilor săi.

Îndrăgita mama Geta, a devenit urmărită și apreciată pe internet, datorită celor doi fii ai ei, care sunt acum celebri în showbiz-ul românesc. Culiță Sterp, unul dintre fiii ei, a devenit cunoscut pe plan muzical, iar Iancu Sterp s-a făcut remarcat după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D.

Astfel, mama Geta a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare.

A început prin a-și face un cont de Instagram și de TikTok, și apărând din când în când în vlogurile copiilor ei. În urma acestor lucruri, mama Geta a dat multă dovadă de modestie și onestitate, fapt pentru care beneficiază de o comunitate frumoasă de oameni care o admiră.

Citeste si: Mama Geta nu a fost niciodată măritată, chiar dacă are patru copii. Motivul pentru care Mama Geta nu a făcut pasul cel mare

Citeste si: Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Talentul încă din copilărie al mamei Geta

Femeia a mărturisit că este obișnuită cu greul, datorită faptului că provine dintr-o familie cu doisprezece frați.

Așadar, întreaga ei viață a munci la țară, la o stână de oi, însă niciodată nu s-a plâns de povara muncii deoarece îi place ceea ce face. Mama Geta a practic cu mult drag meseria în timp ce și-a crescut și cei patru copii aproape singură, după ce tatăl acestora a părăsit-o.

„Tatăl meu a trăit 90 de ani. A avut o viață nu tocmai ușoară, crescând doisprezece copii doar din agricultură și creșterea animalelor.

Ne-a crescut frumos și simplu pe mine, pe frații și surorile mele și nu s-a plâns niciodată că îi este greu. Nu a băut, nu a fumat niciodată, iar dacă avea un ban în buzunar, se îngrijea doar de noi. Aș vrea ca toți părinții să fie precum au fost tata și mama“, a declarat acum ceva timp mama Geta.

Mama Geta este o gospodină excepțională, care a avut grijă ca celor patru copii ai ei să nu le lipsească nimic de pe masă.
Aceasta pregătește tot felul de preparate provenite de direct de la stână, fiind expertă la capitolul brânză, un preparat cu tradiție în familia ei.

Citeste si: “O laud și pe ea, pe cuvântul meu.” Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu

Cu ce se ocupă mama Geta, când nu are grijă de oi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este tatăl copiilor Sterp. ,,Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupă mama Geta

Mama Geta se ocupă de afacerea familiei Sterp, mai exact, un magazin cu produse lactate deținut de ea, în același timp ocupându-se și de vânzarea mărfii. Pe lângă magazin, familia Sterp are în grijă și o fermă de animale, de care se ocupa în mare parte fiica cea mică, Getuța.

Magazinul unde se vinde brânză și alte produse de stână se numește “Iancu și Geta”, deși cum a spus Iancu Sterp, fostul concurent de la Puterea Dragostei, el e doar cu numele pe afiș.

Magazinul este situat lângă piața din Hațeg, pereții lui fiind tapetați cu afișe cu mesaje și poze cu frații celebri ai familiei, Iancu și Culiță Sterp, iar mama Geta are o slujbă cu normă întreagă acolo.

Magazinul mamei Geta
Magazinul mamei Geta este foarte apreciat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Mama Geta nu a fost niciodată măritată, chiar dacă are patru copii. Motivul pentru care Mama Geta nu a făcut pasul cel mare

Cu ce se ocupă mama Geta, când nu are grijă de oi



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Sunt foarte fericită, dar în același timp și puțin tristă că nu-i Getuța”. Ce a supărat-o pe mama Geta, atât de tare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies