„Iar mi-l fură cineva. Eu am mână bună la bărbați.” Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț

„Iar mi-l fură cineva. Eu am mână bună la bărbați.” Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț
„Iar mi-l fură cineva. Eu am mână bună la bărbați.” Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț

Despre Anamaria Prodan s-au răspândit numeroase zvonuri și presupuneri, inclusiv unele care susțineau că ar fi primit o cerere în căsătorie în momentul în care imaginea sa a fost proiectată pe Burj Khalifa din Dubai, în timp ce se afla acolo.

Anamaria Prodan este o personalitate extrem de renumită în România și în alte țări, cunoscută pentru experiența sa bogată în domeniul său și pentru aparițiile spectaculoase pe care le face. Cu doar puțin timp în urmă, această celebritate a avut parte de o apariție uluitoare, când o fotografie a sa a fost proiectată pe fațada Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț
Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț[Sursa foto: Facebook]

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț

La început, s-a răspândit zvonul că acest gest grandios ar fi fost o cerere în căsătorie din partea partenerului său arab. Ulterior, s-a vehiculat ideea că Anamaria Prodan ar fi achitat ea însăși costurile pentru proiecție. Cu toate acestea, nu a durat mult până când vedeta a demontat aceste afirmații, explicând că gestul a fost făcut de către un prieten apropiat, care o apreciază profund.

„Am și eu prieteni care țin la mine. Nu trebuie să dau eu o sută de mii să apar pe Burj Khalifa.”, a spus impresara, citată de Fanatik.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Anamaria Prodan, mesaj pentru viitorul ei soț

Anamaria Prodan a decis să vorbească și despre partenerul ei de viață, cu care se află într-o relație în prezent.

Ea a confirmat că se bucură de o relație de cuplu, dar, în ciuda acestui fapt, a ales să păstreze anonimatul iubitului său. Motivul pentru această decizie este legat de numeroasele experiențe dureroase și relații nereușite din trecut, care au avut la bază intervenții ale unor persoane malefice care au afectat negativ legăturile sale anterioare.

„Știi ce lecție am învățat în ultimii 3 ani? Cu cât vorbesc mai mult de viața mea, cu atât apar tot felul de fetițe, băieței, care se gândesc: « Mamă, să vedem,  poate viitorul soț al Anei e bun, să îl luăm

și p-ăsta». Nu mai vreau să zic, că iar mi-l fură cineva. Eu am mână bună la bărbați și dacă pune Anamaria mâna pe ceva trebuie să lupte să ia. Îl arăt mai târziu.”,   a explicat vedeta, potrivit sursei citate.

În plus, Anamaria Prodan a făcut o postare recentă, în care a dedicat câteva cuvinte omului pe care îl iubește profund. De fapt, ea a dorit să transmită un mesaj special, cu gândul la momentul în care vor începe să trăiască împreună.

„Dragă viitor soț, la casa noastră o să cumpărăm parchet din lemn masiv ca eu să mă dau pe el în șosete și tu să zâmbești pentru că o să fiu prea drăguță.”,   a fost mesajul distribuit de impresară.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț
Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț[Sursa foto: Facebook]

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Nu vei fi niciodată suficient de bună pentru un tip care nu este pregătit să fie bărbat.” Anamaria Prodan, atac la adresa fostului partner de viață?! Mesajul postat de impresară pe rețelele de socializare a stârnit controverse

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies