Iarnă în România: vânt, lapoviţă, ninsori şi temperaturi resimţite de MINUS 20 de grade Celsius. Cum va fi săptămâna viitoare

Iarnă în România: vânt, lapoviţă, ninsori şi temperaturi resimţite de MINUS 20 de grade Celsius. Cum va fi săptămâna viitoare
Iarnă în România: vânt, lapoviţă, ninsori şi temperaturi resimţite de MINUS 20 de grade Celsius. Cum va fi săptămâna viitoare

Iarna se instalează peste România: a nins în multe zone, şi nu doar la munte. Temperaturile resimţite au scăzut până la minus 20 de grade din cauza vântului puternic! Iar veştile de la meteorologi sunt cât se poate de proaste: ninsorile se vor extinde.

 

ANM a emis o informare meteorologică de vreme rece valabilă pentru toată ţara! Sunt aşteptate lapoviţă, ninsori şi viscol la munte, dar şi la Bucureşti.

Cel puţin până luni la prânz, vremea va deveni rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor.  În zonele montane va ninge şi vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.

 

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi deosebit de rece pentru aceastã datã, dimineaţa şi noaptea, în toate regiunile, iar în orele amiezii îndeosebi în cele sudice şi estice.

Cerul va avea înnorãri, iar în special la munte temporar se vor semnala fulguieli. În celelalte zone, în cursul zilei pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte. Spre searã şi mai ales noaptea, treptat, aria precipitaţiilor mai ales sub formã de ninsoare se va extinde în sud-vestul şi sudul teritoriului, unde local cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri spre sfârşitul intervalului în sud-estul teritoriului.
Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, iar cele minime, în general, între -5 şi 3 grade.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 17 NOIEMBRIE 2018. A început Mercur retrograd!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies