„Iartă-mă, Mircea. L-am văzut.” Ce legătură este între Gabriela Cristea și Mircea Radu? Tavi Clonda a mărturisit totul

„Iartă-mă, Mircea. L-am văzut.” Ce legătură este între Gabriela Cristea și Mircea Radu? Tavi Clonda a mărturisit totul
„Iartă-mă, Mircea. L-am văzut.” Ce legătură este între Gabriela Cristea și Mircea Radu? Tavi Clonda a mărturisit totul

Tavi Clonda a apărut în cadrul probei de sosuri picante din cadrul unei emisiuni TV, unde a dezvăluit informații neștiute despre istoricul romantic al soției sale.

Înainte de a se căsători, numeroși bărbați, fie ei celebri sau nu, orbitează în jurul Gabrielei Cristea, cu dorința de a avea o relație cu prezentatoarea TV, dar șansele lor de succes erau minime.

Citește și: „E foarte rece, eu am nevoie de multă căldură.” Tavi Clonda a vorbit despre cele mai mari defecte ale Gabrielei Cristea

Citește și: „Începem cu un strat de sos pe care îl punem în partea de jos a unui vas și începem să punem bucățile de vinete.” Rețeta Gabrielei Cristea de vinete gratinate. Prezentatoarea TV și-a uimit fanii cu diversele preparate delicioase

Ce legătură este între Gabriela Cristea și Mircea Radu

Timpul a trecut, dar intențiile avansurilor au persistat! Într-un moment de vulnerabilitate, după ce deja a avut contact cu sosurile picante, a ales să dezvăluie numele unei celebrități masculine care, cu mulți ani în urmă, i-a făcut avansuri prezentatoarei TV.

După o perioadă de reflecție, Tavi Clonda a spus că soția sa a fost abordată de Mircea Radu în timpul adolescenței, sugerând mai târziu că nu este sigur de veridicitatea informației pe care o deține.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

A dat un răspuns, însă în același timp a aruncat o privire fugară spre întrebarea jenantă, totul pentru a evita gustul sosurilor picante.

Forțat să dezvăluie astfel de informații, a simțit nevoia să își exprime public scuzele față de Mircea Radu, chiar în timpul emisiunii în direct.

„Nu știu, Cătălin, nu știu. Nu știu sigur. Mircea Radu. Iartă-mă, Mircea, habar nu am. Despre care bărbați din România, sport, politic sau afaceri știi sigur că i-au făcut avansuri Gabrielei Cristea. L-am văzut pe Facebook și mi-a venit în cap”, a spus Tavi Clonda.

Din ce face artistul bani

Tavi Clonda a împlinit 10 ani de activitate cu proiectul său de cover-uri, Tavi Clonda Band. A lansat un colaj latino-balcanic pe canalul său de YouTube, în colaborare cu Willmark, cu care a lucrat și la partea de coregrafie.

În prezent, el se concentrează pe evenimente și cântat, dar s-a extins și în lumea influencerilor și vloggerilor și a început un daily vlog care a devenit popular.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Anul acesta împlinesc 10 ani cu proiectul meu de cover-uri, Tavi Clonda band.

Am scos un super colaj, e pe canalul meu de YouTube, pe Tavi Clonda. E un colaj latino-balcanic, e un proiect așa deosebit. E în colaborare cu Willmark. Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto. Acum să fie evenimente, să fie treabă pentru că meseria mea este de cântat. Acum că sunt și influencer, vloger… Am început daily vlog care a început să meargă foarte bine.
Sunt lucruri, dar știi cum, veniturile din ziua de azi nu trebuie să vină dintr-un singur loc pentru că se duce acolo și nu mai ai nimic. Așa că dacă câștigi din mai multe părți, și îți face și plăcere, te și pricepi, combini utilul cu plăcutul și atunci este ok”,
a declarat artistul pentru sursa mai sus-menționată.

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Punem și laptele călduț și îl încorporăm, iar după aceea totul merge la foc!” Rețeta Gabrielei Cristea de tartă cu lămâie, crema cu mascapone și bezea caramelizată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies