Iasmina Halas și Alin Văcăreanu sunt din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Iasmina Halas
Iasmina Halas

Blondina s-a despărțit de curând de Mihai Florea și pare că și-a găsit din nou fericirea în brațele fostului iubit! Iată imaginile cu cei doi

Iasmina Halas și Mihai Florea, foștii concurenți de la Puterea dragostei, au întâmpinat probleme de-a lungul relației, chiar din momentul în care s-au întors din Turcia. Cu toate că cei doi s-au afișat ca fiind un cuplu foarte fericit, spre bucuria celor de acasă, neînțelegerile s-au înmulțit de-a lungul timpului. Iată că blondina a mers mai departe, iar acum se iubește din nou cu Alin Văcăreanu, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată!

Citeste si: Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție! Din ce motiv a ajuns acolo artistul: „Pentru că am avut tupeu”

Iasmina Halas și Alin Văcăreanu sunt din nou împreună!

Pe pagina de Instagram @viperele___vesele au apărut câteva imagini cu Iasmina Halas și Alin Văcăreanu surprinși la petrecerea unei prietene comune. Cei doi sunt foarte apropiați și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată împreună.

„Vă prezentăm căteva imagini cu Iasmina Halas și Alin Văcăreanu, surprinse aseară, când cei doi porumbei au participat la ziua de naștere a unei prietene comune. Din informațiile noastre, se pare că Iasmina și Alin formează, din nou, un cuplu și par mai fericiți ca niciodată”, se arată pe pagina de Instagram @viperele___vesele.

Citeste si: Walter Zenga iubește din nou după divorțul de Raluca! Cine este și cum arată actuala lui parteneră

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iasmina Halas și Alin Văcăreanu sunt din nou împreună
Iasmina Halas și Alin Văcăreanu sunt din nou împreună[Sursa foto: Instagram (@viperele___vesele)]

Iasmina Halas și Alin Văcăreanu sunt din nou împreună
Iasmina Halas și Alin Văcăreanu sunt din nou împreună[Sursa foto: Instagram (@viperele___vesele)]

Iasmina Halas și Mihai de la Puterea dragostei și-au spus adio!

În urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare, se zvonea că Iasmina s-ar fi întâlnit la Timișoara cu Alin, fostul ei iubit, asta în timp ce Mihai se afla la București. Tânărul a primit câteva imagini cu mașina Iasminei parcată în fața locuinței lui Alin.

„Se pare că Iasmina a mers la Timișoara sub pretextul rezolvării unor probleme personale, iar Mihai a rămas în București. În tot acest timp, în care Iasmina se afla în alt oraș, Mihai a primit poze cu mașina Iasminei parcată în fața locuinței fostului ei iubit, Alin.

Imediat după ce a primit pozele, Mihai a sunat-o pe Iasmina, a întrebat-o unde se află, iar ea i-a spus că se află acasă, atunci el a încercat să o reapeleze cu camera video și nu a mai răspuns.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp a publicat fotografii din albumul de familie! Cum arăta artistul pe vremea când era doar un bebeluș

Pusă în fața pozelor doveditoare ale prezenței ei în locuința lui Alin, Iasmina i-a argumentat lui Mihai că a mers la el doar pentru a își lua câteva lucruri personale.

Evident, nu a fost crezută și astfel s-a produs despărțirea cuplului.

Nu îl plângeți pe Mihai, fiindcă, surse din imediata lui apropiere, ne informează că el nu era deloc atras de Iasmina, că a făcut cuplu cu aceasta doar pentru emisiune, iar când a plecat din casa Puterea Dragostei, sub pretextul rezolvării unor probleme ale mamei sale.

El a insistat să plece împreună cu Iasmina, doar pentru a nu își crea o imagine negativă în fața publicului telespectator, care, în cazul în care ar fi plecat singur, ar fi observat că relația dintre ei nu era tocmai una reala, din perspectiva lui”, arată sursa menționată anterior.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu, fostul ei soț, sunt în relații bune! Dezvăluirile impresarei: „Este unul dintre cei mai buni”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies