Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție! Din ce motiv a ajuns acolo artistul: „Pentru că am avut tupeu”

Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție
Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție

Câștigătorul Survivor România 2021 a publicat o imagine direct de la secția de poliție! Ce s-a întâmplat cu tânărul

Zanni a ajuns la secția 15 de Poliție și a postat de acolo o fotografie, care a și stârnit nenumărate reacții: „M-au luat pe sectie pt ca am avut tupeu.  Glumesc. N-am tupeu. Am doar cazierul fresh”,  a fost mesajul scris de acesta. 

Citeste si: Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu! Ce i-a spus aceasta fiului ei: „Nu m-ai făcut de rușine cu nimic”

Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție
Zanni, mesaj de la Secția 15 de Poliție[Sursa foto: Instagram]

Foarte curioși de fel, urmăritorii câștigătorului Survivor România 2021 și-au dat cu părerea despre motivul posibil, în urma căruia Zanni să fi ajuns la Poliție: „ Un minut cu tine și este deajuns sa înțeleg, pt ce cazier, de ce ne lipsește, atunci spor la învățat și :Baftă/ Jucam Am/Am permis ?😂/ O posibila cauza ar fi culoarea verde a parului! 😁 Era mai bine blond!👌/ Pentru ce ai nevoie de cazier judiciar? Te angajezi?/ Vin sa te recuperez??/ Scoala de soferi?”,  au fost doar câteva comentarii din partea curioșilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Se pare că Zanni a mers să-și ia cazierul, ori pentru un loc de muncă ori pentru permisul de conducere. Până acum, fostul faimos de la Survivor România 2021 nu a declarat nimic în legătură cu acest lucru.

Citeste si: Ruxi și Mădălina Pamfile, replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine a intervenit în discuție: „E mahalagioaică”

Mesajul primit de Zanni de la o fostă concurentă Puterea dragostei

De curând, artistul s-a fotografiat cu două pisicuțe, pe care le-a luat la el acasă, să le îngrijească, iar gestul a stârnit nenumărate reacții din partea fanilor și apropiaților. 

Printre sutele de comentarii pe care le-a strâns la fotografie s-a numărat și cel de la Seya, fostă concurentă la Puterea dragostei. Bruneta i-a transmis un mesaj public la poza cu pisicile: „ Doamne ce pufosenii frumoase ❤️”. Se pare că Zanni nu a avut nicio reacție la acest comentariu, cel mai probabil

pentru că nu a văzut încă, dat fiind faptul că mulți fani i-au comentat la postare.

Citeste si: Cântăreața Dodo a fost externată din spital după ce a avut Covid-19! Cum se simte acum viitoarea mămică

Artistul s-a fotografiat cu două pisicuțe!
Artistul s-a fotografiat cu două pisicuțe![Sursa foto: Instagram]

Mulți se întreabă acum dacă este vorba de o prietenie între cei doi sau Seya a fost, pur și simplu, impresionată de gestul lui Zanni.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ziua lui de naștere! Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies