Iata care sunt cele mai timide zodii: afla si tu cine sunt introvertitii horoscopului!

Iata care sunt cele mai timide zodii: afla si tu cine sunt introvertitii horoscopului!
Iata care sunt cele mai timide zodii: afla si tu cine sunt introvertitii horoscopului!

Cele mai timide zodii includ Fecioarele, Racii, dar si Capricornii, pe fondul asezarii astrelor care-si lasa adanc amprenta asupra caracterului si personalitatii unei persoane.

Astfel, unii nativi se exteriorizeaza cu usurinta in timp ce altii sunt dominati de timiditate si nesiguranta.

Fecioara, timida si introvertita- Nativii Fecioara traiesc intens, dar pe interior, manifestandu-se foarte rar din cauza timiditati exacerbate. Desi par foarte calmi si senini uneori, acesti nativi gandesc fiecare miscare, analizand totul si gandindu-se in permanenta cum sa imbunatateasca lucrurile.

Rac- Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt misterioase si pline de contradictii.

In timp ce isi doresc siguranta si confort, cauta neincetat aventura. Uneori sunt foarte dedicati cauzelor altora, alteori pot fi foarte tafnosi si indiferenti. Au o personalitate puternica, ascunsa atent dupa un exterior calm. Se retrag deseori in carapacea lor din teama de a nu fi raniti. Odata ce trec peste timiditate si nesiguranta, nimic nu ii poate opri pe nativii Rac.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pestii, dominati de sensibilitate si timiditate- Nativi mistici, cei nascuti in zodia Pesti traiesc

in doua lumi: cea reala si cea spirituala, unde interpreteaza lucrurile si vad doar ce isi doresc pentru a evita durerea pe care le-o transmite intreaga lume. Sunt foarte intuitivi si buni la „citit” oamenii. De asemenea, sunt timizi si predispusi la dependente din cauza ca incearca tot timpul sa fuga de realitate si sa se regaseasca.

Capricorn- Capricornii sunt foarte melancolici si nesiguri, simtind nevoia sa demonstreze tot timpul ce pot.

Cea mai importanta nevoie a acestor nativi este siguranta de orice fel. Sunt ambitiosi si dedicati dorintei de a reusi, insa sunt trasi in jos de timiditatea si teama lor de a fi vulnerabili.

Afla mai multe pe: www.adevarul.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies