Iata ce a imbolnavit-o, de fapt, pe Denisa Raducu! Multe femei fac aceasta greseala! "Nu a baut, nu a fumat, dar..."

Iata ce a imbolnavit-o, de fapt, pe Denisa Raducu! Multe femei fac aceasta greseala!
Iata ce a imbolnavit-o, de fapt, pe Denisa Raducu! Multe femei fac aceasta greseala! "Nu a baut, nu a fumat, dar..."

Boala cumplita cu care a fost diagnosticata Denisa Raducu, la o varsta mult prea tanara, a starnit ingrijorare in randul multor romani. Fanii artistii se roaga ca Denisa sa isi revina si totodata nu inteleg cum o boala te poate rapune atat de repede, aceeasi (ciroza hepatica) care le-a adus sfarsitul si Ilenei Ciuculete sau a Stefaniei Stoian, prima sotie a lui Florin Salam.

Potrivit unor apropiati ai Denisei Raducu, artista nu consuma alcool, nu fuma si nici nu consuma substante interzise, insa cu toate astea, motivul imbolnavirii ei ar fi fost altul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Remediul care ar putea sa o salveze pe Denisa Raducu! Un fan i-a dat reteta artistei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies