Iata cu cine poti avea o relatie si cu cine sa nu-ti pierzi timpul, in functie de zodie!

Iata cu cine poti avea o relatie si cu cine sa nu-ti pierzi timpul, in functie de zodie!
Iata cu cine poti avea o relatie si cu cine sa nu-ti pierzi timpul, in functie de zodie!

Vrei sa stii catre ce nativ sa-ti indrepti atentia pentru o relatie de cursa lunga? Sau, din contra, iti doresti sa te distrezi cu cineva care nu-si doreste ceva serios? Iata ce spun astrele.

Berbec- Daca esti nascuta in zodia Berbec si-ti doresti o relatie serioasa, indreapta-ti atentia catre un nativ nascut in zodia Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator sau Pesti. Nu-ti pierde timpul cu  un Taur, Rac sau Scorpion. Pentru o aventura, ai nevoie de un Berbec, Fecioara, Balanta sau Capricorn.

Taur- In cazul in care esti in cautarea unei relatii de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Rac, Balanta, Capricorn sau Pesti.

Nu-ti pierde timpul cu un nativ nascut in zodia Gemeni, Leu, Fecioara sau Sagetator. Daca vrei o aventura, ai nevoie de un Berbec, Taur, Scorpion sau Varsator.

Gemeni- Poti face casa buna cu un Berbec, Leu, Balanta, Sagetator sau Varsator. Nu-ti pierde timpul cu Taurii, Racii, Capricornii sau cu Pestii. Distreaza-te cu un Geaman, cu o Fecioara sau un Scorpion.

Rac- Daca vrei sa ai parte de o relatie de lunga durata, faci casa buna cu Taurii, Fecioarele, Racii sau Pestii.
Nu-ti pierde timpul cu Berbecii, Gemenii, Fecioarele, Sagetatorii sau cu Varsatorii.

Leu-
Poti face casa buna cu un nativ nascut in zodia Berbec, Gemeni, Leu, Balanta sau Sagetator. Nu-ti pierde timpul cu Capricornii, Pestii sau Taurii. Distreaza-te cu Racii, Fecioarele, Scorpionii sau Varsatorii.

Fecioara- Pentru o relatie de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Rac, Fecioara, Scorpion sau Capricorn.
Nu-ti pierde timpul cu nativii nascuti in zodiile Berbec, Taur, Leu, Balanta, Sagetator sau Pesti. Distreaza-te cu Gemenii si Varsatorii.

Balanta- Esti compatibila cu nativii nascuti in zodiile Gemeni, Leu, Sagetator sau Varsator. Nu-ti pierde timpul cu cei nascuti in zodiile Rac, Fecioara, Scorpions sau Capricorn. Aventuri poti avea cu Bebercii, cu Taurii si cu Balantele.

Scorpion- Te potrivesti de minune cu nativii nascuti in zodiile Rac, Fecioara, Capricorn sau Pesti.
Nu-ti pierde timpul cu cei nascuti in zodiile Gemeni, Leu sau Balanta. Distreaza-te cu Berbecii, Taurii, Scorpionii, Sagetatorii si Varsatorii.

Sagetator-
Daca vrei sa te implici intr-o relatie serioasa, alege-ti un partener nascut in zodia Berbec, Gemeni, Leu, Balanta sau Varsator. Nu-ti pierde timpul cu Taurii, Racii, Fecioarele, Capricornii si Pesti. O aventura de-o noapte poti avea cu un Scorpion sau cu un Sagetator.

Capricorn- Pentru o relatie de cursa lunga, ai nevoie de un partener nascut in zodia Taur, Fecioara, Scorpion sau Pesti.
Nu-ti pierde timpul cu Gemeni, Lei, Sagetatori sau Varsatori. Distreaza-te cu Berbeci, Raci, Balante sau Capricorni.

Varsator- Poti face casa buna cu Berbecii, Gemenii, Balantele, Sagetatorii si Varsatorii. Nu-ti pierde timpul cu Taurii, Racii, Fecioarele sau Capricornii. Daca ai chef de o aventura, alege un Leu, un Scorpion sau un Peste.

Pesti-
Daca iti doresti o relatie de lunga durata, ai nevoie de un partener nascut in zodiile Berbec, Rac, Scorpion sau Capricorn.
Nu-ti pierde timpul cu Gemenii, cu Leii, cu Fecioarele sau cu Sagetatorii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies