Ioana Ginghina tine post, asa ca a decis sa impartaseasca cititoarelor sale care sunt retetele pe care le pregateste la cina in aceasta perioada.
Lista cumparaturi: morcovi, ceapa, telina, usturoi, cartofi, cartof dulce, dovleac, avocado, broccoli, salata verde, rucola, rosii chery, naut, pasta de tahini, porumb conserva, masline taiate, lipie din faina integrala, caju, unt de cocos, sos de soia pentru gatit.
Luni: supa crema de legume, rapid facuta din morcovi, ceapa,usturoi, telina, cartof, se baga la blender, se “calesc” in ulei de masline si putina apa, apoi se fierb maxim 15 minute.
Se adauga sare, piper si nucsoara si gata supa crema.
Marti: cartof dulce la cuptor cu legume. Nu stiu cat ati incercat pana acum cartoful dulce, dar eu sunt fun. Il ador. Deci la cuptor copt si apoi taiat pe jumatate, pus putin ulei de masline si dupa preferinte legume.
Eu pun masline, ceapa verde si sos de soia alb pentru gatit, sare, piper…etc
Miercuri e vremea pentru un wrap super gustos. In lipie normala sau din faina integrala, pe care o mazgaliti cu
hummus, adaugati avocado bucati, salata verde, rucola, porumb, masine, chiar si morcovi, ceapa, si gata. Nu aveti nevoie de dressing caci hummusul tine loc si de asta.
E delicios si rapid, dar trebuie sa aveti facut deja hummusul, caci dureaza pana se face.
Citeste continuarea pe blogul Ioanei.
Lista cumparaturi: morcovi, ceapa, telina, usturoi, cartofi, cartof dulce, dovleac, avocado, broccoli, salata verde, rucola, rosii chery, naut, pasta de tahini, porumb conserva, masline taiate, lipie din faina integrala, caju, unt de cocos, sos de soia pentru gatit.
Reteta de post: asa faci cea mai buna reteta de fasole batuta!
Luni: supa crema de legume, rapid facuta din morcovi, ceapa,usturoi, telina, cartof, se baga la blender, se “calesc” in ulei de masline si putina apa, apoi se fierb maxim 15 minute.Se adauga sare, piper si nucsoara si gata supa crema.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Reteta de post: Ghiveci calugaresc! Afla secretul de la manastire!
Marti:
cartof dulce la cuptor cu legume. Nu stiu cat ati incercat pana acum cartoful dulce, dar eu sunt fun. Il ador. Deci la cuptor copt si apoi taiat pe jumatate, pus putin ulei de masline si dupa preferinte legume.Eu pun masline, ceapa verde si sos de soia alb pentru gatit, sare, piper…etc
Reteta de post: Praz cu masline! E gata imediat!
Miercuri e vremea pentru un wrap super gustos. In lipie normala sau din faina integrala, pe care o mazgaliti cu hummus, adaugati
avocado bucati, salata verde, rucola, porumb, masine, chiar si morcovi, ceapa, si gata. Nu aveti nevoie de dressing caci hummusul tine loc si de asta.E delicios si rapid, dar trebuie sa aveti facut deja hummusul, caci dureaza pana se face.
Citeste continuarea pe
blogul Ioanei.