Idei prin care să îl anunți că ești însărcinată. Cum îi dai marea veste

Idei prin care să  îl anunți că ești însărcinată. Cum îi dai marea veste
Idei prin care să îl anunți că ești însărcinată. Cum îi dai marea veste

Iată câteva idei creative care te vor ajuta să scapi de emoții și să îl anunți că va deveni tătic într-un mod inedit.

Idei creative prin care să-l anunți că ești însărcinată

Cu ajutorul unei cărți

Dacă este vorba despre primul copil, îi poți da marea veste oferindu-i o carte despre creșterea și îngrijirea unui nou-născut. Cu siguranță va înțelege mesajul și va fi extrem de utilă atunci când bebelușul va veni pe lume.

Impachetează testul de sarcină ca pe un cadou

Dacă îți dorești să îl anunți că ești însărcinată într-un mod creativ, poți să împachetezi testul de sarcină într-o cutiuță de cadouri și să îl „plantezi” în mașină sau într-un loc accesibil din casă.

Citeste si: Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

Idei prin care să anunți că ești însărcinată

Folosește-te de încălțămintea pentru bebeluși

Pantofii pentru bebeluși pot fi modalitatea ideală pentru a-i da marea veste. Spune-i partenerului tău că ai fost la cumpărături și că ai nevoie de ajutor pentru a despacheta produsele sau așază încălțămintea de bebeluș la intrare, lângă pantofii lui preferați. Va fi cu siguranță o mare surpriză pentru el.

Folosește baloane

Cumpără câteva baloane și scrie mesajul pe ele. Poți scrie pe fiecare câte o literă pentru a forma cuvinte(„baby”, „sarcină”, „tati”, “copil” etc.). Sau poți face un desen pe un balon prin care să-l anunți că ești însărcinată.

Citeste si: AFLĂ: De ce se măresc picioarele în sarcină

Scrie mesajul pe o prăjitură

Poți alege un fursec sau chiar un tort pentru a-i da marea veste.

Scrie un cuvânt-cheie cu ajutorul unei creme delicioase care să îi dea de înțeles că în curând va deveni tată.

Cumpără un scutec

Îi poți da marea veste plantând câteva scutece prin casă. Cu siguranță, își va da seama care este mesajul și vă veți bucura împreună de marele eveniment. Puteți păstra scutecelul ca amintire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

cum il anunti ca esti insarcinata

Citeste si: //DESCOPERĂ// De ce se îngrașă femeile gravide

Oferă-i un puzzle personalizat

O variantă creativă prin care să îl anunți că ești însărcinată poate fi printr-un puzzle personalizat pe care îl veți rezolva împreună. Asamblând piesele, el va descoperi că urmează să devină tată.

Înrămează un mesaj

Poți să-l anunți că va deveni tătic printr-un tablou care să conțină textul „loc pentru prima poză a bebelușului nostru” sau „tati, te iubesc”. Agață-l pe peretele de la intrare sau în dormitorul vostru.

Citeste si: 3 limite pe care să le stabilești cu tine însăți și cum să reacționezi atunci când nu le respecți

Un loc în plus la masă

Așază încă o farfuriuță mică pe masă înainte de cină și pune un scaun în plus. Astfel, îi vei da de înțeles că acela este locul bebelușului.

Comandă un tricou personalizat și îmbracă-te cu el

Poți să îi dai marea veste partenerului folosind un tricou personalizat, prin care să îl anunți că va deveni tătic. Îmbracă-te cu el înainte de culcare, cu siguranță îl vei surprinde în mod plăcut.

Citeste si: //STUDIU// De ce se nasc mai mulți gemeni în prezent față de oricare alt moment din istorie. Ce au descoperit cercetătorii

Idei haioase prin care să îl anunți că o să ai un copil

 

Inlocuiește paharul cu un biberon

Atunci când te va ruga să îi aduci ceva de băut, poate fi momentul perfect să îi dai marea veste. Înlocuiește paharul cu un biberon și în cazul în care nu își va da seama din prima ce se petrece, fă un semn către burtica ta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: 5 motive pentru care să mănânci sfeclă roșie: proprietăți și beneficii

Scrie un mesaj pe burtica ta

Îl poți anunța că va deveni tătic atunci când te pregătești să faci duș. Scrie un mesaj simpatic pe burtica ta prin care să îl faci să înțeleagă că ești însărcinată(„Bebe vine în curând”, „Bună, tati!”)

cum sa ii spui ca veti avea un copil

Cu ajutorul animalului de companie

Dacă aveți un animăluț de companie, acesta poate fi mesagerul perfect care îi va da marea veste. Puneți-i la gât o zgardă cu mesajul „mama este însărcinată” sau folosiți o hăinuță personalizată.

Citeste si: CITEȘTE: De ce se modifică sânii în sarcină

Îți place să desenezi?

Dacă îți place să pictezi sau să desenezi, poți face un tablou deosebit care să ilustreze familia voastră, în care să-l incluzi și pe micuțul care urmează să vină pe lume. Oferă-i darul partenerului sau agață-l pe perete.

Pregătește un video

Poți să îl anunți că va deveni tătic printr-un video care să conțină imagini cu voi de la începutul relației și până în prezent. La final, poți adăuga o fotografie cu testul de sarcină sau poți scrie un mesaj în încheiere prin care să îi dai marea veste.

Scrie un mesaj pe oglindă

Poți folosi oglinda din baie pentru a-l anunța că urmează să aveți un copil. Scrie mesajul cu ruj sau cu pastă de dinți și surprinde momentul fără ca el să știe.

Citeste si: Ce trebuie să știe o viitoare mămică despre săptămânile de sarcină



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies