Idei vacanță de Paște 2022. Unde poți pleca în străinătate?

idei vacanta de paste 2022
Idei vacanță de Paște 2022. Unde poți pleca în străinătate?

Se apropie cu pași repezi sărbătoarea Paștelui pe care obișnuim să o petrecem alături de familie. Însă v-ați decis unde veți petrece vacanța de Paște?

Aflați din rândurile următoare câteva idei pentru vacanța de Paște, împreună cu familia, pe care le puteți petrece fie în România, fie în străinătate.  

 

Unde poți pleca în străinătate de Paște

Paștele este sărbătorit deseori în familie, prin urmare, vacanța va fi tot în familie, iar acestea preferă deseori locuri unde se pot simți ca acasă.

Pentru a alege o destinație exact pe placul vostru, vă recomandăm câteva unde veți putea petrece timp de neuitat.

Idei vacanță de Paște 2022- Washington D.C.

Una dintre cele mai speciale locații numai bune de petrecut vacanța de sărbătorile pascale, este Washington D.C., acolo unde veți găsi în fiecare an, Festivalul Florilor de Cireș.

Peste 1 milion de persoane obișnuiesc să viziteze acest loc în fiecare an, pentru a se bucura de frumusețea celor 3000 de cireși care înfloresc exact în perioada martie-aprilie. Iar chiar lângă parcul unde se regăsesc acești pomi minunați, există și un hotel la care vă puteți caza pentru a vă bucura și de spa-ul la care este inclus un ritual de frumusețe, chiar cu flori de cireș.

vacanta in turcia

Citeste si: Idei vacanță de Paște 2022. Unde poți pleca în Romania?

Idei vacanță de Paște 2022- Paris

Parisul este o idee excelentă de vacanță, indiferent de sezon, însă mai ales în perioada sărbătorilor pascale, datorită florilor care tocmai ce înfloresc și redau o frumusețe de necomparat străzilor acestui oraș.

Vă puteți bucura de priveliște și de o plimbare alături de familie, bineînțeles, după ce ați fost la un picnic în aer liber.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Idei vacanță de Paște 2022- Tokyo

La fel ca la celelalte destinații, în perioada Paștelui, Japonia este una dintre cele mai potrivite destinații pe care le puteți vizita, datorită cireșilor care înfloresc.

Vremea este numai bună pentru un picnic alături de cei dragi, chiar în parc, sub cireș. Un peisaj absolut superb, pe care nu îl veți uita prea curând.

vacanta in bulgaria

Citeste si: Când începe Săptămâna Mare a Paștelui

Idei vacanță de Paște 2022- Budapesta

Dacă nu vă doriți să călătoriți prea departe de casă, puteți încerca și Budapesta, ca destinație pentru vacanța de Paște.

Acest oraș deține nenumărate clădiri înalte și străzi foarte dichisite, care oferă o frumusețe aparte, mai ales atunci când pomii încep să înflorească, iar peste tot prin oraș se vor afla aranjamente florale. În Budapesta se obișnuia să se organizeze festivaluri pe toată perioada primăverii, acolo unde turiștii se puteau bucura de tot felul de evenimente, degustări, expoziții și celebrări ale florilor de cireș.

Idei vacanță de Paște 2022- Dubai

Dubai este una dintre destinațiile exotice potrivite pentru o vacanță de Paște. Aici vă veți putea bucura alături de familie de plajele cu nisip fin, iar dacă alegeți să vă cazați la un hotel, vă veți putea relaxa și la piscina acestuia. Este o destinație numai bună pentru a vă bucura de clădirile înalte și de străzile pietruite, mai ales pe timp de seară.

vacanta in strainatate de paste

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce înseamnă Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. "Este săptămâna în care ne reamintim ultimele zile din viața Mântuitorului. În Săptămâna Mare, fiecare zi are un înțeles și un mesaj foarte clar"

Idei vacanță de Paște 2022 – Bulgaria

În Bulgaria veți găsi nenumărate stațiuni în care puteți să vă petreceți vacanța de Paște. Printre acestea se numără și Sunny Beach, Nisipurile de Aur, Albena, Duni, Elenite, Obzor, Nessebar, Constantin și Elena, Sunny Day și Sozopol. Mai puteți vizita și Stâncile Belogradchik, Podul acoperit din Lovech, Castelul Ravadinovo, Peștera Devetashka sau cascadele Krushuna.

Idei vacanță de Paște 2022 – Turcia

O altă destinație foarte spectaculoasă și chiar potrivită pentru sărbătorile pascale, este reprezentată de Turcia . Antalya poate să fie una dintre ele mai căutate stațiuni din această țară, însă mai sunt și Kusadasi, Bodrum sau Marmaris. Totodată, vă puteți bucura de vizitarea unor atracții deosebite: Oludeniz (o mică așezare situată pe coasta de sud-vest a Marii Egee), unde puteți găsi un golf din nisip, într-o lagună albastră. Plaja este faimoasa pentru nuanțele de turcoaz și este una dintre cele mai fotografiate plaje. Aici vă veți putea da și cu parapanta, pentru peisajele unice.

vacanta in dubai

Citeste si: Ce înseamnă Postul Paștelui. „Postul să ne aducă bucurie, pentru că este o șansă mare pentru noi!”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Când începe Săptămâna Mare a Paștelui 2022

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies