„Îi spun mamei mele, care a crescut singură trei copii fără tată, că nu mă mai duc la facultate” Bebe Cotimanis, dezvăluiri neștiute din viața personală! Ce sfaturi a primit de la mama sa?

„Îi spun mamei mele, care a crescut singură trei copii fără tată,  că nu mă mai duc la facultate” Bebe Cotimanis, dezvăluiri neștiute din viața personală! Ce sfaturi a primit de la mama sa?
„Îi spun mamei mele, care a crescut singură trei copii fără tată, că nu mă mai duc la facultate” Bebe Cotimanis, dezvăluiri neștiute din viața personală! Ce sfaturi a primit de la mama sa?

Bebe Cotimanis este mândru de deceziile pe care le-a luat de-a lungul vieții și de faotul că s-a bucurat de susținerea necondiționată a părinților.

Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, care de-a lungul timpului a fost implicat în numeroase proiecte de succes și a apărut în producții televizate foarte urmărite, având roluri principale. Printre acestea se numără filme românești de succes, piese de teatru, dar și proiecte de televiziune.

Astfel, actorul a ajuns rapid la inima publicului prin intermediul carismei de care dă dovadă, a talentului actoricesc, dar și a felului său de a fi, sincer și direct.

De ce a renunțat Bebe Cotimanis la Facultatea de Construcții

Citește și: Cine este Bebe Cotimanis. „Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine”

 Bebe Cotimanis, dezvăluiri neștiute din viața personală! Ce sfaturi a primit de la mama sa?

Recent, Bebe Cotimanis a postat pe contul său de Facebook un mesaj unde și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi din mediul online și a dezvăluit că el a renunțat la Facultatea de Construcții, aceasta fiind visul părinților săi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ulterior, actorul a terminat Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică în anul 1981, la vârsta de 31 de ani.

Vedeta a povestit că decizia de a renunța la Facultatea de Construcții a luat-o singur și este foarte mândru de ea deoarece pe întreg parcursul vieții sale a făcut doar ceea ce îi plăcea.

„Am refuzat întotdeauna să fac ceea ce nu mi-a plăcut. De aceea, am renunțat la Facultatea de Construcții. Este o lume minunată cea a arhitecților, dar nu a fost pentru mine.”, a scris Bebe Cotimanis pe pagina sa de Facebook.

Ce sfat important de viață i-a oferit mama lui Bebe Cotimanis

Citește și: „Sunt foarte bune, rezultatele se văd foarte repede. Am acasă totul plin, sertarele sunt pline.” Carmen Tănase a dezvăluit cum reușește să țină ridurile departe, la 62 de ani

 Bebe Cotimanis, dezvăluiri neștiute din viața personală! Ce sfaturi a primit de la mama sa?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Actorul a mai povestit cum a reacționat mama sa în momentul în care i-a spus că vrea să renunțe la facultate.

Astfel, femeia, singură și cu trei copii, nu a făcut decât să își susțină băiatul și să îl felicite pentru că a luat decizia de a face ceea ce-i place cu adevărat.

 „Şi îi spun mamei mele, care a crescut singură trei copii fără tată, el prăpădindu-se într-un accident când eu aveam 13 ani, că nu mă mai duc la facultate, pentru că nu-mi place. Mă priveşte mama şi-mi zice: «Bravo, mamă, niciodată în viaţă să nu faci ceea ce nu-ţi place!»

 Ei, chestia aceasta o am în mine şi îi mulţumesc mamei pentru că a fost unul dintre stâlpii de educaţie extraordinară pe care am primit-o de la ea. Niciodată în viaţă să nu faci ceea ce nu-ţi place, pentru că o duci în cârcă!”, a mai spus Bebe Cotimanis.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Deea Maxer, întâlnire emoționantă cu fosta cumnată! Care este relația dintre brunetă și familia lui Dinu Maxer? Imaginile vorbesc de la sine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies