Ile de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei: „Sunt foarte fericită!”

De ce a părăsit Ile emisiunea Puterea dragostei
De ce a părăsit Ile emisiunea Puterea dragostei

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz despre relația cu partenerul ei!

Deși a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și chiar să se descurce de minune în competiție, Ileana a decis să plece. În urmă cu aproape o lună de zile, fosta concurentă de la Puterea dragostei se întorcea în brațele iubitului ei, iar plecare sa din casa dragostei a stârnit nenumărate speculații.

Citeste si: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, vacanță de vis în Punta Cana! Cum au fost surprinși cei doi cântăreți

De ce a părăsit Ile emisiunea Puterea dragostei
De ce a părăsit Ile emisiunea Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Ile de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei

Invitată la emisiunea „Totul pentru Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, tânăra de 24 de ani a spus adevărul despre motivul pentru care a decis să părăsească casa iubirii. Astfel, frumoasa brunetă a mărturisit că nu mai vrea să se întoarcă înapoi în competiție, asta pentru că își dorește enorm să rămână în continuare aproape de cei dragi.

„Nu mai este cazul să mă întorc. Acolo am descoperit ce imi doresc cu adevărat. Eram intr-o perioada în care nu stiam ce să fac cu viata mea, dacă sunt pe drumul cel bun. Emisiunea m-a invatat să văd că sunt bine in momentul acesta al vietii.  Sunt foarte fericită și împlinită cu tot ce am. Nu puteam să stau dorindu-mi să fiu acasa.

Dacă nu veneam la emisiune, mi-ar fi părut rău, m-aș fi intrebat cum ar fi fost. Dar mi-am atins scopul si am văzut viata pe care o pot avea acolo, dar si viata pe care eu o am acasă. Asta am realizat abia după ce am stat acolo si imi doream din ce în ce mai mult să mă întorc acasă”,  a declarat Ile la „Totul despre Puterea dragostei”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei a fost bătută pe stradă? Blondina s-a filmat plină de sânge: „Cineva te bate...”

Ile de la Puterea dragostei și iubitul ei, Livius
Ile de la Puterea dragostei și iubitul ei, Livius[Sursa foto: Instagram]

De ce a părăsit Ile emisiunea Puterea dragostei

În timp ce se afla live, Livius, actual ei partener de viață, i-a transmis că o iubește printr-un comentariu pe care l-a citit Cornelia Ionescu.

Ileana a spus că a părăsit casa dragostei din Turcia pentru el și cu toate că este mai mic de vârstă, cei doi se înțeleg de minune și se bucură că și-au mai oferit o șansă.

Te iubesc, bebe! Livius este iubitul meu și fostul și actualul. Am văzut că foarte multă lume mă întreabă de ce am fost la Puterea dragostei dacă eu aveam iubit.

Înainte să merg la Puterea dragostei eram in perioada in care ma intrebam daca fac bine ce fac. Fiind foarte mult stres, noi ne-am certat si ne-am despărtit. Eu am văzut momentul să mă duc la Puterea dragostei si m-am dus. El imi spune si acum că nu se astepta să mă duc.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună! Motivul pentru care cei doi nu mai împart același pat

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Experienta mea de la Puterea dragostei m-a făcut să realizez că viata mea e foarte frumoasă. Nu mi-am iubit viata mai mult decât o iubesc acum si sunt implinita. Imi doream de cand eram in casa si ma gandeam că noi ne-am desprțit pe o prostie, mă tot gândeam la el, dar nu i-am scris niciodată, pentru că stiam cum va reactiona. Si a fost cea mai bună decizie pentru că noi abia incepusem să vorbim dacă ne impăcăm in ultima săptămâna a emisiunii. A fost si el un motiv pentru care imi doream să vin. Il iubeam pe băiatul ăsta, am stat jumătate de an impreună aproape zi de zi. Lucrurile au mers in asa fel incat amandoi am hotarat sa ne impacam, desi stiam ca va fi greu pentru ca el este gelos. Dar ne-a ajutat si in relatie faptul că am fost la Puterea dragostei pentru că ne-a inchegat relatia si sunt foarte fericită.

El e genul care bate cu pumnul in masă, un bărbat puternic. El e mai mic decât mine cu cinci ani, dar am cunoscut băieti si mai mari si cu capul gol si il cunosc pe el. Când simti că e persoana potrivită, simti. El e persoana care mă aduce cu picioarele pe pământ”,  a mărturisit Ile.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Eliminare la Puterea dragostei! Cine este concurenta care și-a dorit să fie nominalizată: „Apreciez că mi-au respectat dorința”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies