Ilie Năstase primește a doua șansă de la soția lui, dar în anumite condiții! Ce i-a putut cere Ioana Năstase

Ilie Năstase și Ioana în ziua nunții
Ilie Năstase și Ioana în ziua nunții

Ioana Năstase i-a oferit o nouă șansă fostului mare tenismen, iar de data aceasta a impus și condiții! Care este relația dintre cei doi

Ioana și Ilie Năstase unt căsătoriți de aproape 4 ani, iar mariajul lor a avut parte de-a lungul timpului de numeroase certuri și împăcări. Nimeni nu știe cu exactitate de la ce au pornit neînțelegerile dintre cei doi, dar un singur lucru este cert: Ioana a fost nevoită la un moment dat să ceară și ajutorul autorităților.

La scurt timp după incidentul neprevăzut, cuplul a anunțat că inițiază procesul de divorț și chiar așa au făcut.

Cei doi și-au depus actele la tribunal și erau hotărâți să pună capăt poveștii, dar destinul i-a purtat către alte drumuri.

Citeste si: Ce este infidelitatea emotionala si cum este afectata relatia ta?

Ulterior, relația dintre Ioana și Ilie Năstase a prins din nou contur, iar fostul tenismen a reușit să o convingă pe soția lui să îi mai ofere o a doua șansă și, de asemenea, să renunțe la procesul de divorț pe care l-a intentat.

Invitată în platoul emisiunii „Teo show”, Ioana a mărturisit că principalul motiv pentru care a luat decizia de a nu renunța a fost grija pe care i-o purta marelui sportiv. Frumoasa brunetă știa că singurul lui sprijin este chiar ea, iar cu toate acestea a fost dispusă să înjumătățească timpul petrecut cu fiul ei și, de asemenea, cu nepoțica ei pentru a fi alături de Ilie care avea mare nevoie de ajutor.

Citeste si: Laura Dincă, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Boureanu. Cu ce i-a greșit bărbatul: „Nu există cale de împăcare”

Ilie Năstase și Ioana
Ilie Năstase și Ioana[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe.

Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoi de mine.(...) Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu.
Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult”, a dezvăluit aceasta în platoul emisiunii „Teo show”.

Pe de cealaltă parte, fostul tenismen recunoaște că prezența Ioanei în viața lui îl ajută enorm și o respectă pentru decizia pe care a luat-o. Mai mult, acesta spune că relația lor are la bază sinceritatea, dragostea și loialitatea, iar acesta este ritmul în care vrea să trăiască ultimii ani din viață.

Citeste si: Alina Sorescu a divorțat de Alex Ciucu? Gestul neașteptat pe care l-a făcut artista i-a uimit pe fani

„Mergem pe patru ani acum. Nu cred că există o relație fără urcușuri și coborâșuri. Aia care spun că este bine tot timpul, aia sunt niște mincinoși și dacă iubești pe cineva și dacă te simți bine în preajma lui mai faci cum a făcut ea (n.r.

Ioana Năstase, soția lui), de m-a iertat.(...) Dacă suntem împreună, însemnă că m-a iertat cu adevărat, nu că este o iertare falsă. La mine e greu să mă mai schimb. Tot vorbim și îmi spune că mă acceptă cum sunt, iar asta este important pentru mine, ca ultimii ani din viață să-i petrec frumos”, a menționat Ilie Năstase.

Ioana Năstase, prima condiție pe care i-a pus-o lui Ilie 

Bruneta a fost deschisă în totalitate în ceea ce privește activitatea socială a soțului ei, astfel că i-a oferit toată libertatea de care avea nevoie. Ioana îl îndeamnă să facă tot ce îi poftește inima, exact așa cum proceda în tinerețe, însă cu o singură condiție.

Ioana Năstase
Ioana Năstase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea. Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr”, a mai spus Ioana Năstase.

Citeste si: Ramona Olaru, prima reacție după ce Cuza de la Noaptea Târziu s-a afișat cu noua iubită: „Are nevoie de o perioadă să-și plângă morții”

După cum a recunoscut chiar el, Ilie Năstase nu este genul de bărbat gelos și simte că soția lui este sinceră și îl iubește din tot sufletul.

„Eu n-am de ce să fiu gelos că ea este corectă față de mine”, a spus fostul tenismen.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Aya și Andrei de la Puterea dragostei au dezvăluit motivele despărțirii: „M-am simțit controlată...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies