Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele!

Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele!
Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele!

Bianca de la ”Puterea Dragostei” este de aproape un an implicată în proiectul show-ului moderat de Andreea Mantea și, cu siguranță, este una dintre concurentele foarte atente la imaginea proprie, motiv pentru care, pe conturile ei de socializare, pot fi văzute doar fotografii alese cu mare atenție.

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au pus mâna pe o serie de fotografii de care, probabil, a uitat și Bianca de la ”Puterea Dragostei”, ”Vulpița” lui Livian fiind surprinsă în diverse ipostaze ale adolescenței.

Citeste si: Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

Citeste si: Drama secretă a Biancăi de la Puterea Dragostei! Un accident rutier i-a lăsat o cicatrice pe față! FOTO!

Citeste si: Schimbare uriașă la ”Puterea Dragostei”! Îi privește pe Bianca și pe Livian

Cu un adevărat cameleon, Bianca de la ”Puterea Dragostei” a trecut, de-a lungul timpului prin schimbări cât se poate de mari, singura constantă a concurentei show-ului fenoment de la Kanal D fiind ochi mari și albaștri. Mai exact, de-a lungul adolescenței sale, Bianca de la ”Puterea Dragostei” și-a schimbat culoarea părului și stilul de suficiente ori pentru ca, probabil, să ajungă în Cartea Recordurilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Trecând printr-un blond platinat, culoarea părului iubitei lui Livian de la ”Puterea Dragostei” a trecut prin toate nuanțele de blond, șaten roșcat sau brunet cu putință, iar stilul vestimentar al ei i s-a schimbat parcă în acord cu culoarea părului, Bianca de la ”Puterea Dragostei” dovedind că se poate adapta la orice...

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, romantici până în măduva oaselor

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De curând, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au plecat într-o scurtă croazieră pe Bosfor și s-au îmbrăcat lejer, bruneta preferând o fustă scurtă, albastră, iar tânărul ei iubit, pantaloni scurți, tricou și șlapi. Iar pe iaht, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au făcut, așa cum se întâmplă de obicei când sunt împreună, risipă de gesturi tandre, cei doi pupându-se și atingându-se în fiecare secundă petrecută împreună.

Iar la un moment dat, atunci când, în glumă, i se uita sub rochiță Biancăi, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfecțiuni ale femeilor: câteva vergeturi.

Doar că, spre deosebire de majoritatea bărbaților care visează la perfecțiunea femeii de lângă ei, Livian de la ”Puterea Dragostei”  a reacționat într-un fel în care demonstrează că sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale.

”Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, mă termină, la modul... Naturalețe!”, a exclamat Livian de la ”Puterea Dragostei”, atingându-le mai tandru ca niciodată, vizibil fericit că Bianca nu se poate lăuda cu intervenții estetice care să o transforme într-una dintre divele plasticate de pe la noi.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies