Imagini exclusive cu Diana Dumitrescu, la plajă, însărcinată în luna a opta! Uite cum arată frumoasa blondă! VIDEO EXCLUSIV!

Imagini exclusive cu Diana Dumitrescu, la plajă, însărcinată în luna a opta! Uite cum arată frumoasa blondă! VIDEO EXCLUSIV!
Imagini exclusive cu Diana Dumitrescu, la plajă, însărcinată în luna a opta! Uite cum arată frumoasa blondă! VIDEO EXCLUSIV!

Imagini de senzaţie cu Diana Dumitrescu în luna a opta de sarcină! Uite cum arată frumoasa blondă!

Diana Dumitrescu este însărcinată în luna a opta, cu primul ei copil, un băieţel. Vedeta a povestit că viaţa de graviduţă nu este deloc uşoară... Iar în cazul de faţă, cel mai mult are de suferit soţul frumoasei blonde, omul de afaceri Alin Boroi.

" Mă simt ca un balon. Sunt în aproape şase luni, iar ultima oară când am fost la ecografie, mi-au spus că e copilul mult prea mare.

E cu vreo două săptămâni mai mare. Sper să duc sarcina până la termen, să nu nasc prematur. E greu! Apasă foarte tare în anumite locuri, mă lovește destul de tare", a povestit vedeta de curând.

Citeste si: Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre bebelușul din burtică: "La cât de mare e burta, credeam că am gemeni"

Actriţa a vorbit şi despre restricţiile pe care le are în această perioadă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

" Nu prea am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, Nu am voie să mă plimb! Repaus cât se poate! O să mă duc la plajă, la umbră, sub umbrelă. La cafeaua de dimineață nu am putut să renunț.

În rest, beau apă, suc... Am mai băut din când în când la cină și două degete de vin, mi-a zis doctorița că e ok", a mărturisit frumoasa blondă.

Imagini de senzaţie cu Diana Dumitrescu în luna a opta de sarcină! "Mă trezesc foarte nervoasă, nu înțeleg de ce"

De curând actriţa a recunoscut, în faţa camerelor, cu zâmbetul pe buze, că-i face "zile fripte" soţului ei.

" Încă am schimbări de dispoziție. Mă trezesc foarte nervoasă, nu înțeleg de ce. Îi zic soțului meu: te-aș ciupi până la sânge. Nervii sunt... M-am certat cu Alin pe motive insignifiante la începutul sarcinii. Ne certam rău, țipam! Acum ne calmăm, ne liniștim. Acum râde când mă vede nervoasă. Pofte nu am avut! M-am gândit la un moment dat să fac o glumă: să pun ceasul să sune la patru dimineața și să-i zic că mi-e poftă de ceva ce oricum nu ar găsi", a spus Diana Dumitrescu.

Citeste si: Diana Dumitrescu, schimbare de look radicala! Vedeta a renuntat la blondul care a consacrat-o

Ei bine, de curând, frumoasa blondă a fost surprinsă pe litoral, în timp ce se plimba pe plajă. Plină de energie, Diana nu voia să stea deloc pe şezlong, semn că finalul de sarcină este uşor şi îi permite să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile pentru perioada frumoasă, dar extrem de solicitantă care urmează.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Diana Dumitrescu, in pragul depresiei! A facut si un atac de panica! "Nu mai eram fericita, nu ma mai regaseam in viata mea"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies