Imagini în exclusivitate! Ce făceau Războinicii pe plajă în primele zile din competiție

Imagini în exclusivitate! Ce făceau Războinicii pe plajă în primele zile din competiție
Imagini în exclusivitate! Ce făceau Războinicii pe plajă în primele zile din competiție

Ce făceau, de fapt, Războinicii în primele zile din junglă?

Proaspăt reveniți în țară, foștii albaștri au postat imagini inedite pe rețelele de socializare din primele zile în competiția „Survivor România 2021”, imagini care nu au apărut la TV. În fotografii vedem ce făceau concurenții în primele lor zile din junglă. 

Imagini inedite din culisele competiției „Survivor România 2021”

După trăirile intense de care au avut parte concurenții în Marea Finală Survivor România 2021, concurenții au revenit acasă unde au postat, nostalgici, fotografii nevăzute și speciale din culisele emisiunii.

În poze se poate observa ce făceau concurenții la începuturile lor în drumul competiției „Survivor România 2021”.

Citeste si: Ce spune Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Roxana Ghiță a fost cea care a publicat pe contul personal de Instagram fotografii din culisele „Survivor România 2021”.

În fotografii, Războinicii păreau să se distreze pe plaja din Republica Dominicană, energie pe care au menținut-o și când au ajuns acasă. Concurenții se bucurau de clipă și trăiau momente fericite fără să se gândească la greul care îi va aștepta în competiție. 

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, dezvăluiri din intimitate: ”Eram pregătit să dorm pe parchet”

 

Întrebările și răutățile din partea internauților nu au întârziat să apară. Roxana Ghiță a fost întrebată cum a reușit să facă fotografii, în condițiile în care concurenții nu aveau voie să aibă telefoane pe parcursul concursului. Roxana Ghiță s-a pus pe poziții și a dat explicații publicului pentru a nu crea neînțelegeri mai mari decât cele care deja există. Roxana a vorbit despre acest subiect și a dat mai multe explicații celor care aveau întrebări pentru ea prin intermediul story-urilor pe Instagram.

”Pentru cine nu înțelege cum au fost făcute pozele ”din spatele camerelor” pe care le-am postat. Nu am avut telefoane, doar că aveam cameră de filmat de la producție, aveam cameraman care ne filma 24/7, și l-am rugat să ne facă niște poze pe care nu ni le-au arătat până când nu s-a terminat toată competiția” , a lămurit Roxana Ghiță.

Sursă foto: Instagram 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies