Imagini în premieră. Jador și Mario Fresh, bătuți la Mamaia. Fiica Andreei Esca dansa pe masa VIDEO

Imagini în premieră. Jador și Mario Fresh, bătuți la Mamaia. Fiica Andreei Esca dansa pe masa VIDEO
Imagini în premieră. Jador și Mario Fresh, bătuți la Mamaia. Fiica Andreei Esca dansa pe masa VIDEO

Scandal la ieșirea dintr-un club din Mamaia. Protagonișii au fost Jador și Mario Fresh, care au fost bătuți, duminică dimineața, după ce au părăsit clubul unde se distraseră toată noaptea.

Jador, Mario Fresh, iubita lui, Alexia Eram, dar și alții din gașca lor, au fost sâmbăta noaptea într-un club din Mamaia. S-au distrat copios toată noaptea, de altfel, Alexia Eram a și postat pe Instagram câteva imagini din club.  Fiica Andreei Esca a dansat toată noaptea, la un moment dat s-a urcat chiar pe masă, era veselă. Nimic nu avea să prevestească scandalul de dimineață, de la ieșirea din club.

UPDATE.  Mario Fresh a confirmat bătaia. „Așa e... Vă povestesc eu...”

 

Se pare că Jador, Mario Fresh și Alexia Eram au fost atacați chiar în parcarea clubului. Strigătele Alexiei Eram, iubita lui Mario Fresh, i-ar fi speriat pe agresori, potrivit martorilor. Mario Fresh și Jador au depus plângere la Poliție, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat: „Aduceți săbiile din mașină!”.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre relația cu Renata: „Fata asta...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei doi artiști au declarat că nu au avut nicio tangență cu agresorii înainte și nu se cunoșteau. Motivul pentru care cei șase indivizi au sărit la bătaie ar fi fost din cauza faptului că Jador a refuzat să facă poze cu mai multe fete, pentru că ar fi fost obosit.

Citeste si: Vela „tună” după ultimele violențe. 26 de persoane, duși la Poliție

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei, după ce s-a cerut descalificarea Daianei: „Am ajuns să îmi fie frică...”

 

Ce spune poliția despre bătaia încasată de Jador și Mario Fresh

Iată și comunicatul Poliției referitor la agresiunea din parcarea clubului din Mamaia, în care ar fi fost implicați Jador și Mario Fresh.

”Astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club din stațiunea Mamaia ar fi avut loc un conflict.

Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

 La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies