IMAGINI INCREDIBILE! Cangurii îngheață! Australia lovită de un val de ger

IMAGINI INCREDIBILE! Cangurii îngheață! Australia lovită de un val de ger
IMAGINI INCREDIBILE! Cangurii îngheață! Australia lovită de un val de ger

IMAGINI INCREDIBILE! Cangurii îngheață! Australia lovită de un val de ger

Imagini incredibile în Australia! Cangurii îngheața din cauza valului de ger care a lovit Australia. Un videoclip în care apar mai mulți canguri care sar prin zăpadă a devenit viral pe internet, asta pentru că în Australia ninge foarte rar. După ce vânturile puternice și condițiile de iarnă au cuprins trei state sud-estice de pe teritoriul australian, unele părți ale țării au înregistrat ninsori rare, scrie BBC. 

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu... 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Meteorologii au anunțat că aceasta este una dintre cele mai reci ierni care au lovit Australia în ultimii ani.  În capitala Canberra, presa locală raportează că un meci de fotbal australian a fost disputat pentru prima oară pe zăpadă. Zăpada a dus, de asemenea, la blocarea și în final închiderea unor drumuri din afara orașului Sydney.

Temperaturile reci au dus și la anulări ale zborurilor și la întreruperi de energie electrică în aproximativ 10.000 de case din sudul țării. 

Australia a trecut prin evenimente meteorologice extreme în ultimul an, inclusiv inundații, incendii de vegetație și ciclone. De asemenea, aceasta continuă să fie devastată de o secetă prelungită care a adus eforturi semnificative asupra comunităților rurale.

Citeste si: ALERTĂ! După caniculă, vine prăpădul! COD GALBEN de furtuni și ploi în aproape toată țara! HARTA zonelor afectate

Citeste si: Fenomen bizar în China. O femeie nu mai poate auzi vocile bărbaților. Ce a cauzat apariția bolii

Citeste si: Ce trebuie să faci când ai vârfurile despicate. Nu le tăia! 

Citeste si: Interpretarea viselor: Ce înseamnă când visezi că plângi? 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies