Imagini SENZAŢIONALE cu Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei! Uite cum au fost surprinşi! Doamne, cât se iubesc! "Se căsătoresc"!

Imagini SENZAŢIONALE cu Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei! Uite cum au fost surprinşi! Doamne, cât se iubesc!
Imagini SENZAŢIONALE cu Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei! Uite cum au fost surprinşi! Doamne, cât se iubesc! "Se căsătoresc"!

Imagini de SENZAŢIE cu Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei! Uite cum au fost surprinşi!

Bianca şi Livian formează cel mai iubit cuplu din casa Puterea Dragostei. Tânărul este fascinat de frumuseţea, dar mai ales de inteligenţa brunetei, iar ea a fost cucerită iremediabil de umorul, carisma şi imaginaţia fiului lui Nelson Mondialul.

Dacă la început, cârcotaşii spuneau că îndrăgiţii concurenţi s-au cuplat doar pentru popularitate şi pentru voturi, acum majoritatea telespectatorilor show-ului au convingerea pe pe cei doi îi leagă sentimente pure şi solide.

Se iubesc enorm, lucru uşor de observat, iar declaraţiile lor de dragoste au devenit virale pe internet.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, copia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”! Reacția șocantă a lui Livian când a văzut asemănarea dintre cele două!

Eu nu prea rostesc cuvintele ”te iubesc” pentru că mi se pare că sunt prea mari, dar ce simt eu pentru Bianca… când sunt lângă ea, așa o stare îmi dă, de-mi vine să o explic, iar singurele cuvinte care pot exprima starea aia, pe

care le găsesc, sunt astea: ”te iubesc”. Știu că e foarte scurt timpul! Dar cred că am întâlnit-o într-o viață anterioară, cred că ne-am iubit și în alte vieți. Doar ea e în sufletul și în mintea mea, nicio altă femeie ”, a spus Livian despre prietena lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De cealaltă parte, și Bianca a tot postat mesaje, în ultima perioadă, în care arată cât de frumoasă este relația ei cu Livian. Acum ceva timp, în dreptul unei fotografii publicate de "vulpiţă", pe contul ei oficial de Instagram, în care apare în brațele lui Livian, frumoasa brunetă a scris o declarație de iubire ” Îți mulțumesc, Doamne, pentru că mi l-ai trimis", sunt cuvintele emoţionante ale Biancăi.

Iar imaginile cu cei doi îndrăgostiţi nu mai au nevoie de nicio explicaţie...Sunt tineri, frumoşi, expresivi şi, când te uiţi la fotografiile lor, parcă spusele lui Livian, că s-au cunoscut într-o viaţă anterioară, încep să-ţi ridice semne de întrebare...

"Se potrivesc perfect. Eu cred că sunt suflete pereche aceşti doi frumoşi. "Sigur se căsătoresc", a scris o fană a Biancăi pe instagram-ul tinerei.

Citeste si: Cum arată Bianca și Simina fără machiaj! Fanii Puterea Dragostei, extaziați când le-au văzut

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies