Bianca de la Puterea Dragostei, copia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”! Reacția șocantă a lui Livian când a văzut asemănarea dintre cele două!

Bianca de la Puterea Dragostei, copia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”! Reacția șocantă a lui Livian când a văzut asemănarea dintre cele două!
Bianca de la Puterea Dragostei, copia lui Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”! Reacția șocantă a lui Livian când a văzut asemănarea dintre cele două!

Nefes, eroina din noul serial difuzat de la Kanal D, ”Lacrimi la Marea Neagră”, are o sosie în România. Fanii au sesizat asemănarea actriței cu Bianca de la Puterea Dragostei.

 

Irem Helvacioglu, actrița care o interpretează pe Nefes în ”Lacrimi la Marea Neagră” seamănă izbitor cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Frumoasă, cu ochii verzi și cu o constituție firavă, așa pare a fi actrița din serialul turcesc, așa este și Bianca din emisiunea Puterea Dragostei. Cele două au în comun și altceva în afara aspectului fizic asemănător. Irem Helvacioglu a devenit cunoscută la  20 de ani, când a primit primul său rol, în serialul polițist "Behzat Ç.

Bir Ankara Polisiyesi". Bianca a devenit vedetă la Puterea Dragostei și a câștigat primul sezon al show-ului tot la 20 de ani.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Irem Helvacıoğlu, interpreta rolului principal feminin, Nefes Zorlu din ”Lacrimi la Marea Neagră”, a reușit de la primele episoade să fure inimile românilor.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a ajuns la spital! Ce a pățit frumoasa brunetă

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei i-a făcut Biancăi un cadou absolut superb! Bijuteria deosebită i se potriveşte perfect frumoasei brunete! FOTO EXCLUSIV!

Livian, iubitul Biancăi de la Puterea Dagostei, șocat de asemănarea acesteia cu Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”

Nu doar telespectatorii Kanal D au observat asemănarea dintre cele două tinere, ci și Livian, iubitul Biancăi.

”Am trăit un șoc atunci când, navigând pe internet, dau de posterul noului serial “Lacrimi la Marea Neagră”, cap de afiș fiind...Bianca (la prima vedere).

M-o și luat durerea de cap crezând ca vulpea mi-a făcut manevra și a semnat contracte ce o implică în rolul de a avea alt iubit... mi s-o înmuiat genunchii pentru o fracțiune de secundă!

Uitându-mă mai bine am realizat că e doar o asemănare între ele, mai apoi aflând că nu doar fizic ci și prin ce au trecut, chiar dacă Bianca nu a avut parte în tentativele ei de relație de violență domestică, putem asocia cele întâmplate ei cu scenariul serialului...

o lacrimă încercată mereu de vânt, de frig și sentimentul de cădere liberă, lacrima fiind femeia. În viața reală, Bianca a avut norocul să găsească un obraz pe care să curgă... in serial, rămâne de văzut ce se întâmpla fiindcă îl urmăresc cu interes”, a spus Livian, despre asemănarea Biancăi de la Puterea Dragostei cu Nefes din serialul ”Lacrimi la Marea Neagră”. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Show-ul “Puterea Dragostei” își demonstrează forța de seducție. Kanal D, lider de audiență

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies