Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție
Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei formează un cuplu, iar cei doi concurenți se pare că sunt tare îndrăgostiți.

Relația dintre Bianca și Livian i-a încântat peste măsură pe fanii tinerei care se află în emisiune încă de la începutul primului sezon și care până acum nu a reușit să-și găsească iubit. Acum, Bianca și Livian nu formează doar un cuplu, dar cei doi par foarte îndrăgostiți.

Încă din emisiunile difiuzate săptămâna trecută, Bianca și Livian și-au declarat public relația și camerele de filmat au surprins mai multe momente tandre între cei doi.

Acum, însă, Livian a mers mai departe. El a postat un filmuleț în care îi face Biancăi o declarație de iubire impresionantă. Suntem siguri că după ce a văzut video Bianca a plâns emoționată de așa dovadă de iubire.

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire trimis din SUA ”Vreau să știi că sunt cu inima alături de tine”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a ajuns la spital! Ce a pățit frumoasa brunetă

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei i-a băgat în boală pe bărbați! Cum s-a fotografiat fosta concurentă

”Eu nu prea rostesc ”te iubesc” pentru că mi se pare că e un cuvânt mare, dar ce simt eu pentru Bianca… când sunt lângă ea, așa o stare îmi dă de-mi vine să o explic, iar singurele cuvinte care pot exprima starea aia, pe care le

găsesc, sunt astea: ”te iubesc”. Știu că e foarte scurt timpul! Dar cred că am întâlnit-o într-o viață anterioară, cred că ne-am iubit și în alte vieți. Doar ea e în sufletul și în mintea mea, nici o altă femeie”, a spus Livian despre Bianca.

Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire pentru Livian

Pe de altă parte, și Bianca a tot dat mesaje în ultima perioadă în care arată cât de frumoasă este relația ei cu Livian.

Recent, în dreptul unei fotografii postate de Bianca pe contul ei oficial de Instagram, în care apare în brațele lui Livian, concurenta de la Puterea Dragostei a pus o declarație de iubire ” Îți mulțumesc, Doamne, pentru că mi l-ai trimis",  a scris Bianca de la Puterea dragostei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies