„Îmi doresc să fim bine, să nu cumva să fie vreo problemă” Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris! Care este starea de sănătate a artistului

„Îmi doresc să fim bine, să nu cumva să fie vreo problemă”  Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris! Care este starea de sănătate a artistului
„Îmi doresc să fim bine, să nu cumva să fie vreo problemă” Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris! Care este starea de sănătate a artistului

Armin Nicoară și-a îngrijorat fanii atunci când a postat o filmare dintr-un spital din Paris.

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Saxofonistul este foarte căutat în cadrul evenimentelor datorită talentului său muzical și a felului său de a fi. Astfel, de-a lungul timpului a adunat o comunitate mare de oameni pe rețelele de socializare, care îi urmăresc activitatea și sunt alături de el la orice pas.

Cu toate acestea, ultima postare a lui Armin Nicoară a stârnit îngrijorarea fanilor.

Artistul s-a filmat pe holul unui spital din Paris, acolo unde ar fi trebuit să se afle în vacanță.

Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris

Citește și: „Vorbeam pe video înainte să ne întoarcem de la cântat.” Armin Nicoară este în stare de șoc, după ce colega lui de breaslă, Stana Stepănescu, a fost victima unui accident rutier

Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris
Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris[Sursa foto: wowbiz]

Armin Nicoară are o carieră de succes și o soție frumoasă, care îi este alături la orice pas. Cu toate acestea, problemele de sănătate sunt cele care îi dau din când în când bătăi de cap saxofonistului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Artistul se confruntă încă de la o vârstă foarte fragedă cu diabetul, afecțiune pe care încearcă pe cât posibil să o țină sub control.

Astfel, imaginile postate pe contul său de socializare au stârnit îngrijorarea fanilor. Armin Nicoară s-a filmat în sala de așteptare a unei unități medicale din Franța și a dat de înțeles că așteaptă să fie preluat de un doctor, însă acesta nu a oferit niciun detaliu despre starea sa de sănătate, ci doar a ales o melodie tristă care a rulat în timpul filmării. 

De asemenea, pentru artist nu este pentru prima data când ajunge pe mâna medicilor francezi.

În urmă cu doar câteva luni, acesta împreună cu  Claudia Puican, partenera lui de viață, au ales să meargă la o clinică din Paris, unde și-au făcut mai multe controale de rutină.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am venit la Paris, stăm pentru o săptămână. Stăm pentru niște controale de rutină. Adică ne facem analizele și ce mai e de făcut, ca să fim în parametri normali. Îmi doresc să fim bine, mai ales că începe și sezonul (n.r.: de cântări, în vară), să nu cumva să fie vreo problemă.”,   a declarat Armin Nicoară pentru  Fanatik, în urmă cu câteva luni. 

Care este starea de sănătate a saxofonistului

Citește și: „Să facem o despărțire din aceasta pentru că noi suntem 24/ 24 împreună de 7 ani de zile. Lumea ar trebui să aprecieze asta la noi.” Armin Nicoară a vorbit despre separarea de Claudia Puican

Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris! Care este starea de sănătate a artistului
Armin Nicoară a ajuns pe mâinile medicilor din Paris! Care este starea de sănătate a artistului[Sursa foto: Facebook]

De data aceasta, Armin Nicoară nu a făcut alte declarații cu privire la starea sa de sănătate.

Astfel, fanii artistului nu știu dacă este vorba de încă un control de rutină sau o afecțiune mai gravă. Cel mai probabil saxofonistul va oferi ulterior declarații cu privire la starea sa de sănătate, astfel încât să își liniștească fanii.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mădălina Crețan, soția regretatului rapper Nosfe, primele dezvăluiri din culisele tragediei de anul trecut: "Nu m-am ocupat de înmormântare. Eu aveam nevoie de calmate în zilele alea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies