„Îmi e frică de el. Se uită foarte intens la mine. Sunt obligată.” Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?

„Îmi e frică de el. Se uită foarte intens la mine. Sunt obligată.” Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?
„Îmi e frică de el. Se uită foarte intens la mine. Sunt obligată.” Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?

Dana Roba a ieșit aproape plângând din sala de judecată și vizibil speriată după întâlnirea cu Daniel Balaciu.

Dana Roba a fost nevoită să dea ochii din nou cu cel care, în luna iunie a anului trecut, a fost la un pas să îi ia viața. De la tragicul eveniment prin care bruneta a trecut, Daniel Balaciu se află în continuare în spatele gratiilor și urmează să răspundă în fața legii pentru faptele sale. Deși nu dorește să îl mai vadă niciodată, bruneta este nevoită să se prezinte în sala de judecată până când procesul dintre ea și tatăl fetițelor sale se va termina.

Dana Roba a povestit cum a decurs întâlnirea dintre ea și Daniel Balaciu

Citește și: „Să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte. Sunt banii mei, munciți de mine.” Dana Roba, noi schimbări în viața sa! Makeup artistul vrea să își vândă apartamentul

Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?
Dana Roba și Daniel Balaciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mie nu îmi e frică de el. Dacă el m-ar fi bătut pe mine trează, cu siguranță că nu s-ar fi încheiat așa.” Dana Roba, convorbire telefonică cu Daniel Balaciu! Ce au discutat cei doi soți?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dana Roba a ieșit aproape plângând din sala de judecată, fiind vizibil speriată după întâlnirea cu fostul soț. Bruneta a povestit în cadrul unui interviu despre comportamentul agasant pe care Daniel Balaciu l-a avut față de ea.

„A fost foarte greu și este de fiecare dată când să îl văd în fața ochilor mei. Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el, ce să zic, foarte greu.

Nu îmi plac astfel de înfățișări cu el, dar ce să fac. Sunt obligată. Sper ca legea să își facă treaba și să primească pedeapsa pe care trebuie să o primească. El se uită foarte intens la mine. Îmi e frică de el și de înjurăturile pe care mi le spunea, amenințările acelea ale lui cu moartea. ”, a mărturisit Dana Roba, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei emisiuni televizate.

Avocatul Danei Roba critică atitudinea lui Daniel Balaciu din sala de judecată

Dana Roba, nevoită să dea ochii din nou cu Daniel Balaciu! Ce gest neașteptat a făcut agresorul în sala de judecată?
Dana Roba[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru procesul împotriva tatălui fetițelor sale, Dana Roba și-a angajat unul dintre cei mai buni avocați din Timișoara, care a fost alături de ea în sala de judecată. Acolo, apărătorul brunetei a observat și el un comportament neobișnuit al lui Daniel Balaciu față de întreaga situație.

„(...) Omul (n.r. Daniel Balaciu) se comporta de parcă erau soț și soție de o viață și conviețuiau împreună.

Este aberant ce a făcut acest om în sala de judecată, prin modul la care s-a uitat impasibil. Cu siguranță că pe timpul urmăririi penale și afirm cu tărie, că trebuia ca procurorul de caz, în urma probelor administrate în dosar, să încadreze acest personaj la tentativă de omor calificat. ”, a mărturisit avocatul Danei Roba, în cadrul aceleiași emisiuni televizate.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mie la Gigi Becali îmi plăcea omul pe care l-am cunoscut eu când m-am angajat la el, până să preia Steaua, până să intre în politică!” Ce a învățat Cătălin Zmărăndescu de la Gigi Becali?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies