„Îmi era frică.” Nicole Cherry, probleme cu fiica sa. Artista a apelat la ajutorul mamei sale

„Îmi era frică.” Nicole Cherry, probleme cu fiica sa. Artista a apelat la ajutorul mamei sale
„Îmi era frică.” Nicole Cherry, probleme cu fiica sa. Artista a apelat la ajutorul mamei sale

Recent, Nicole Cherry le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că fiica ei are anumite probleme de sănătate. Cântăreața și-a pierdut somnul făcându-și griji pentru copilul ei. Drept urmare, ea a cerut chiar ajutorul mamei sale.

Nicoleta Janina Ghinea, cunoscută de fani ca Nicole Cherry, are o fetiță de aproximativ doi anișori, împreună cu soțul ei, Florin. Micuța se numește Anastasia și apare des în postările mamei sale, însă de data aceasta situația nu este una fericită.

Citește și: „Tocmai aflasem.” Motivul pentru care Nicole Cherry nu a fost prezentă la înmormântarea Corneliei Catanga

Nicole Cherry i-a cerut ajutorul mamei sale

Nicole Cherry a postat pe rețelele de socializare că micuța ei are frică, iar din cauza faptului că îi era frică să nu îi crească temperatura, vedeta a stat trează de la ora cinci dimineața, pentru a-i purta de grijă. Anastasia a primit un tratament de la medic, iar în momentul acesta artista are grijă ca fiica ei să aibă parte de cele mai bune condiții.

Cum Anastasia este primul său copil, vedeta, în vârstă de 24 de ani, i-a cerut ajutorul mamei sale pentru a-și face fiica să se simtă mai bine.

Pe lângă aceste aspecte, micuța a stat cu bunica ei, deoarece, Nicole Cherry, în calitate de artistă, avea un program mai aglomerat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 Nicole Cherry, probleme cu fiica sa
Nicole Cherry, probleme cu fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Ce a povestit Nicole Cherry pe rețelele de socializare

Artista a menționat că fiica ei este răcită și că nu a mai dormit de la ora 5 dimineața, deoarece îi era frică să nu îi crească din nou temperatura, cu toate că i-a administrat tot

ceea ce a primit de la doctor.

„Anastasia e răcită, a făcut iar febră aseară și de la 5 n-am mai dormit, pentru că îmi era frică să nu îi crească din nou, chiar dacă i-am administrat tot ce mi-a dat doamna doctor. E panica aia pe care cred că o știu mămicile și da, practic, n-am mai dormit de atunci. Cel mai probabil, o să vină mami azi, pentru că eu am și treabă.

S-au nimerit toate atât de aiurea. Când vine una, mai vin și altele”
, a povestit Nicole Cherry, pe Instagram.

 Nicole Cherry, probleme cu fiica sa
Nicole Cherry, probleme cu fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Îmi place tot corpul meu”. Cum a reacționat Maria Constantin, după ce a fost pusă la zid din cauza operațiilor estetice



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Mălina Avasiloaie. „Nu pot să spun că nu-mi place muzica populară, pe care de altfel o cânt cu band-ul, dar eu mă regăsesc în muzica ușoară”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies