,,Îmi place tot corpul meu”. Cum a reacționat Maria Constantin, după ce a fost pusă la zid din cauza operațiilor estetice

Maria Constantin si logodnicul ei
Maria Constantin si logodnicul ei

În Capitală a avut loc o mare petrecere mondenă, un eveniment mare la care au participat foarte multe vedete din showbiz-ul autohton.

Maria Constantin este o cântăreață foarte apreciată și de fiecare dată alege să își surprindă fanii cu o apariție de senzație, de data aceasta, însă, și-a făcut apariția la braț cu logodnicul ei, iar cei doi au strălucit împreună. 

Ea a purtat o rochie scurtă și decoltată și a atras foarte multe priviri. Solista de muzică populară a fost de nerecunoscut, iar foarte multe persoane vorbesc despre faptul că și-a făcut foarte multe intervenții chirurgicale.

 

Citeste si: „Am avut noroc că n-am murit”. Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat

Maria Constantin
Maria Constantin s-a operat[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Maria Constantin

Cântăreața a spus că îi place tot corpul ei, din cap până în picioare că așa a făcut-o mama ei, iar cui îi place bine, cui nu, la revedere.

Maria Constantin are o părere foarte bună despre ea și nu bagă în seamă gurile rele. Ea este foarte mulțumită de felul în care arată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Îmi place tot corpul meu, din cap până-n picioare că așa m-a făcut mama, alta mama nu mai face! Asta sunt! Cui îi place bine, cui nu-i place, la revedere”, a spus

Maria Constantin, pentru Click!.

Nicole Cherry
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Rona Hartner și Herve Camilleri nu mai divorțează? Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Ce alte vedete au mai participat la eveniment

Printre multele vedete care au participat la evenimentul la care Maria Constantin a făcut senzație se numără și Nicole Cherry, în vârstă de 23 de ani, care este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar fanii ei sunt în extaz în momentul în care își face apariția

la evenimente, deoarece are mereu grijă să atragă privirile tuturor. Cântăreața arată foarte bine și pare că a revenit la dimensiune de dinainte de nașterea celei mici, Anastasia, în vârstă de 9 luni.

Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a fost și ea prezentă în inima evenimentul, unde a purtat o ținută foarte elegantă, iar machiajul pe care l-a văzut a fost realizat de ea însăși.

Dana Săvuică în vârstă de 52 de ani, Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, dar și Simona Pătruleasa în vârstă de 47 de ani au respectat regula serii și au purtat și ele ceva verde.

Rona Hartner
Rona Hartner[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu!



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Unii se urăsc pe vecie”. Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies