„Îmi este cumplit de dor de el! Am fost în vacanță unde mergeam cu el. Aveam locul nostru de suflet și am fost acolo unde mergeam împreună.” Mihaela Constantinescu nu își poate reveni nici acum, după moartea fostului ei soț, Mihai Constantinescu

„Îmi este cumplit de dor de el! Am fost în vacanță unde mergeam cu el. Aveam locul nostru de suflet și am fost acolo unde mergeam împreună.” Mihaela Constantinescu nu își poate reveni nici acum, după moartea fostului ei soț, Mihai Constantinescu
„Îmi este cumplit de dor de el! Am fost în vacanță unde mergeam cu el. Aveam locul nostru de suflet și am fost acolo unde mergeam împreună.” Mihaela Constantinescu nu își poate reveni nici acum, după moartea fostului ei soț, Mihai Constantinescu

Fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu, care a trecut în neființă în octombrie 2019, rămâne profund afectată de durere, chiar și după aproape 5 ani de la moartea artistului.

Despărțiți prin divorț în 2003, după 28 de ani de căsătorie, amintirea lui Mihai Constantinescu îi provoacă în continuare lacrimi și suferință.

Citește și: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie.” Ce pensie câștigă Corina Chiriac

Fosta soție lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist

Mihaela Constantinescu a dezvăluit că organizează parastase pentru Mihai și părinții săi de 4-5 ori pe an, nu doar o dată pe an. Aceste parastase includ mâncare caldă, aperitive, deserturi și sunt sărbătorite în zile semnificative, cum ar fi ziua în care s-au căsătorit și ziua de naștere a mamei sale.

„Eu îi fac parastas mereu și nu din an în an fac acest lucru ci fac tot timpul.

Merg la un azil de bătrâni și îi fac parastas lui Mihai și părinților mei de 4/5 ori pe an cu mâncare caldă, cu aperitiv, cu desert, cu tot ce trebuie. De exemplu aleg să dau de pomană în ziua când noi doi ne-am căsătorit, tot timpul fac pe 24 iulie pentru că pe 24 iulie 1980 ne-am cunoscut noi și pe 24 iulie era și ziua de naștere a mamei mele și tot așa”, a declarat Mihaela Constantinesu pentru Click!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, a dezvăluit că îl regretă profund pe artist și că îi este foarte dor de el. Ea păstrează amintiri dragi legate de momentele petrecute împreună cu Mihai și de locurile speciale pe care le-au frecventat. Cu toate acestea, vorbind despre el îi aduce adesea lacrimile și simte o profundă tristețe.

„Îmi este cumplit de dor de el.

Am fost în vacanță unde mergeam cu el. Aveam locul nostru de suflet și am fost acolo unde mergeam împreună. Am plâns în fiecare zi... pentru că îmi aminteam clipele frumoase petrecute cu el. Nu am cum să îl uit, timpul pe mine nu m-a ajutat acest lucru. Eu am avut norocul să am un soț și niște părinți minunați, deci nu am cum să uit așa ceva. Noi am avut o relație care a evoluat treptat și foarte frumos: am fost admiratoarea lui, după care ne-am cunoscut, după care am avut o relație profundă și tot așa.
Mihai a fost un om atât de bun, a fost un om special. Am fost împreună timp de 40 de ani într-o anumită formă. Mihai este o lipsă acută în viața mea”, a
mai spus aceasta.

Simona Secrier a vorbit despre ultimele zile de viață ale artistului

Simona Secrier a povestit că Mihai Constantinescu, a fost în comă profundă timp de două luni înainte de a-și pierde lupta cu boala.

Chiar dacă au existat semne de activitate în timpul acelei perioade, cum ar fi reflexe involuntare, aceasta a sperat că acesta se va recupera.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„În ultimele două luni a fost în comă profundă. Semne mai existau, tot speram să-și revină. Se mai întindea, căsca, nu știu dacă mă auzea, doctorii spuneau că nu, dar eu credeam că da. Îi citeam rugăciuni, îi povesteam… Medicii spuneau că sunt reflexe involuntare. Am suferit și eu, la rândul meu. Mă gândeam că, la cât bine a făcut omul acesta, nu merită să se chinuiască atât. Chiar îmi spunea Mihai: ”Nu vreau să pic pe capul nimănui. Mai bine plec, decât să chinuiesc pe cineva, la rândul meu”. Dar, am făcut totul din iubire, toți îmi ziceau că sunt obosită, să nu mai stau atât de mult în spital, dar nu eram. Cred că primeam putere de la Dumnezeu. Mă mai duceam acasă, ca să fac un duș, apoi mă întorceam la el”.”, a declarat Simona Secrier.

Citește și: „Nu ne trecea prin cap că o să rămânem 23 de ani împreună.” Ce au mărturisit Elwira și Mihai Petre, după 15 ani de căsnicie



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies