„Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile! Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie.” Ce pensie câștigă Corina Chiriac?

„Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile! Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie.” Ce pensie câștigă Corina Chiriac?
„Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile! Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie.” Ce pensie câștigă Corina Chiriac?

Corina Chiriac este o figură publică cunoscută de foarte multe persoane din țara noastră. Cu toate acestea, nu toți cei care o cunosc știu ce pensie are artista și la ce gest a recurs pentru a fi mai stabilă financiar.

Corina Chiriac este o artista foarte iubită și apreciată de cei de acasă, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de fani. Se pare că toți cei care o urmăresc o apreciază pentru persoana care este, dar și pentru muzica cu care reușește să îi bucure de fiecare dată.

Se pare că după 50 de ani de muncă, artista are o pensie incredibilă.

Prin intermediul unui interviu, vedeta a vorbit despre banii pe care îi câștigă, iar cei care o urmăresc au rămas de-a dreptul șocați.

Citește și: ”Aștept de foarte mulți ani acest moment.” Ce gest a făcut Loredana Groza pentru Horia Moculescu, chiar în fața publicului. Nimeni nu se aștepta

Corina Chiriac, despre pensia pe care o câștigă

Corina Chiriac nu are nicio perdea și este sinceră de fiecare dată când are ocazia. Artista a mărturisit ce pensie are și cum se descurcă la vârsta de 73 de ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De-a lungul vieții a depus eforturi mari pentru a se descurca, iar acum, la bătrânețe, nu are cel mai bun trai.

Cu mai mult timp în urmă, vedeta a mărturisit că pensia ei nu este cea mai mare și că încearcă să nu cheltuie mult, deoarece nu i-ar ajunge banii.

„Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei.

Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă.”,
a mărturisit Corina Chiriac, în urmă cu ceva timp, conform playtech.ro.

Cu ce se ocupă acum vedeta

Cu toate că nu mai are concerte, artista nu duce lipsa de activități, deoarece în majoritatea timpului liber se relaxează așa cum îi place.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

O activitate pe care o face cu dragoste este chiar cititul, care o relaxează îi oferă sentimente inedite.

Pe lângă citit, vedeta a dat dovadă de o bunătate incomparabilă, deoarece are grijă de animăluțele străzii din cartierul în care locuiește.

„Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creează plăcere și confort, îmi umplu timpul numai cu lucruri care îmi țin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pisicile și porumbeii din cartier. Acest lucru face parte din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porționează ziua într-un mod benefic.

Însă, cele mai importante sunt preocupările intelectuale: citesc cu nesaț tot ceea ce mă pasionează”, a mai spus Corina Chiriac, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare! Momentul care i-a frânt inima lui Mihai Constantinescu înainte de a se îmbolnăvi! ”A fost cumplit”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Maria Ghiorghiu, în doliu. Prezicătoarea este devastată de durere: ”Zbor lin suflet drag și chinuit”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies