„Îmi place că am nasul mare, îmi place tot, tot, tot la mine! N-aș schimba nimic.” Lidia Buble a avut nevoie de controlul unui medic, după ce a primit câteva comentarii dure pe rețelele de socializare

„Îmi place că am nasul mare, îmi place tot, tot, tot la mine! N-aș schimba nimic.” Lidia Buble a avut nevoie de controlul unui medic, după ce a primit câteva comentarii dure pe rețelele de socializare
„Îmi place că am nasul mare, îmi place tot, tot, tot la mine! N-aș schimba nimic.” Lidia Buble a avut nevoie de controlul unui medic, după ce a primit câteva comentarii dure pe rețelele de socializare

Lidia Buble a simțit nevoia să consulte un medic din cauza comentariilor răutăcioase și ale criticilor primite pe rețelele de socializare.

De-a lungul timpului, ea a povestit de mai multe ori că se acceptă și se iubește așa cum este, preferând să fie naturală și autentică, fără a dori schimbări majore la aspectul său.

Citește și: Florian Rus, invitatul lui Cosmin Cernat, duminica aceasta, de la ora 12:00, la emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls “Aștept să mă surprindă viață și …intuiția!”

Lidia Buble a avut nevoie de controlul unui medic, după ce a primit câteva comentarii dure pe rețelele de socializare

Cu toate acestea, recent, artista a dezvăluit că a decis să meargă la oftalmolog pentru a verifica dacă suferă de strabism.

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite artiste din România, se bucură de o considerabilă comunitate de fani și este activă pe platformele de socializare, unde interacționează cu cei care o urmăresc.

Recent, ea a dezvăluit că s-a consultat cu un medic oftalmolog, în urma unor comentarii negative pe care le-a primit. După un concert, la întoarcerea în București, Lidia Buble a folosit platforma Instagram pentru a împărtăși câteva momente din viața sa și a menționat că unii utilizatori i-au sugerat că ar avea o afecțiune de tip strabism.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am fost să mă controlez din cauza, pot să zic, nu datorită vouă. Într-un timp îmi scriau unii oameni binevoitori că, pe lângă nasul mare pe care îl am, am și strabism. Efectiv mă rodea chestia asta, sinceră să fiu. Eu nu prea bag în seamă, dar am zis că dacă totuși au dreptate. La nas nu mă interesează, îl iubesc și, cât timp respir bine cu el și mă prinde bine, n-am niciun stres.

La ochi zic poate am o problemă medicală și să o rezolv, dar n-am strabism”, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Lidia Buble susține iubirea de sine

Înaintea unui concert din țară, Lidia Buble a împărtășit o gândire pozitivă cu internauții, exprimându-și încrederea în sine și dragostea pentru propria sa imagine. Ea i-a încurajat și pe ceilalți să adopte aceeași atitudine.

De-a lungul timpului, artista a subliniat de mai multe ori că este profund legată de credința sa și că se simte bine în propria piele, fiind mulțumită de aspectul său fizic.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu sunt foarte mulțumită de cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi place că am nasul mare, îmi place tot, tot, tot la mine. N-aș schimba nimic. Îs disperată după mine. Mă iubesc și asta trebuie să faceți și voi. Trebuie să vă apreciați și să vă iubiți voi pe voi în primul rând!Nu este prima oară când solista transmite acest mesaj pozitiv. Dintotdeauna, Lidia a fost împăcată, recunoscătoare și mândră de aspectul ei.

„Eu sunt de părere că nimeni nu are niciun defect. Nu am avut vreodată complexe. Dimpotrivă, am mulțumit Celui de Sus că m-am născut și am crescut sănătoasă. Sunt mândră de cum sunt. Când primeam multe mesaje legate de nasul meu, să știți că nu mă deranjau. Încă susțin asta, nasul acesta e unic, cu personalitate, iar asta mă face să fiu aparte… originală”, a mai declarat Lidia Buble pe Instagram.

Citește și: Cine este Iuliana Luciu. „Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine a inventat vata pe băț. Modul în care a evoluat pentru a deveni inspirație pentru diverse dulciuri!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată renumita actriță la finalul sezonului de filmări

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies