„Îmi place să greșesc”. Jador, indecis între fosta și actuala iubită

Jador, indecis între fosta și actuala iubită
Jador, indecis între fosta și actuala iubită

Artistul a făcut noi declarații despre viața lui amoroasă și recunoaște că este încă prins între fosta și actuala iubită.

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, are o viață amoroasă foarte complicată. De-a lungul timpului, acesta a avut mai multe iubite, dar a preferat să țină subiectul departe de ochii curioșilor. De data aceasta, însă, a făcut o serie de afirmații neașteptate în ceea ce privește viața lui amoroasă.

Citeste si: Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Jador, indecis între fosta și actuala iubită
Jador, indecis între fosta și actuala iubită[Sursa foto: Instagram]

Jador, indecis între fosta și actuala iubită

Celebrul cântăreț a dezvăluit recent faptul că încă ține legătura cu fosta sa parteneră de viață și chiar îi spune că o iubește, însă el se află într-o relație cu altă domnișoară. Manelistul afirmă că iubește păcatul, semn că nu intenționează să își facă o relație serioasă, ci să trăiască mai palpitant.

De asemenea, Jador a citit câteva replici din conversațiile cu fosta parteneră în fața tuturor, fără să ascundă faptul că se află într-o relație cu o altă femeie. Mai mult, artistul îi reproșează fostei că nu l-a iubit așa cum o face actuala.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Suntem oameni, greșim.

Și îmi place să greșesc. Ah, ce iubesc păcatul!”, a spus Jador, după ce a arătat mesajele în care îi făcea declarații de dragoste fostei iubite.

Citeste si: Jador se confruntă cu probleme de sănătate: „Am luat pastile și tot nu îmi trece”

Jador, indecis între fosta și actuala iubită
Jador, indecis între fosta și actuala iubită[Sursa foto: Instagram]

Jador și Berna sunt mai mult decât prieteni?

Fosta logodnică a lui Philip a filmat alături de Jador și de Bogdan Mocanu, iar apropierea față de Jador i-a făcut pe mulți să creadă într-o eventuală relație.

Berna a recunoscut ulterior că ea și Jador sunt doar buni prieteni și că au păstrat legătura de dragul amintirilor de la Puterea Dragostei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Noi am filmat un clip, Bianca se îmbracă mai simplu, mie îmi place să atrag(…)Mi-am luat anumite hăinuțe pe mine și aveam costumul de baie.

Toate fetele erau în costum de baie!(…) Eu am pus câteva story-uril, Bianca a pus câteva story-uri, Jador câteva story-uri, Bogdan Mocanu a pus câteva story-uri.

Nu știu cine din lista mea i-a trimis acele story-uri lui Philip.(…)

El m-a sunat pe mine și nu am răspuns, nu voiam să vorbesc la telefon când sunt la masă și el când a văzut că nu răspund, era live pe Tik-Tok și lumea îi scria în comentarii, dar eu cred că lumea îi scria și să îl enerveze.

Zvonul a început așa: Jador postase cu niște picioare de femeie și a crezut lumea că eu sunt, dar nu sunt eu acolo în piscină.

Când ei stăteau acolo la piscină, noi eram toți pe terasă', a explicat Berna la Bărbați vs. Femei, pe WOWnews.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de vis: „Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies