Jador se confruntă cu probleme de sănătate: „Am luat pastile și tot nu îmi trece”

Jador se confruntă cu probleme de sănătate
Jador se confruntă cu probleme de sănătate

Artistul trece printr-o perioadă destul de stresantă, căci are agenda plină cu evenimente și cântări. Din păcate, acest lucru îi aduce tânărului cântăreț și o serie de probleme de sănătate, de care pare că nu mai scapă.

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, traversează o perioadă extrem de încărcată. Fiind foarte apreciat de toată lumea, tânărul este invitat la diverse evenimente și cântări, lucru care îi aduce mult succes, dar și o serie de probleme de sănătate.

Foarte activ în mediul online, Jador le povestește fanilor aproape tot ce se întâmplă în viața lui personală, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Cu ce probleme se confruntă, mai exact, îndrăgitul artist?

Citeste si: Jador a primit o propunere şocantă de la o prietenă. „De sărăcie, faci orice!”

Jador se confruntă cu probleme de sănătate
Jador se confruntă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Jador are probleme de sănătate

Vestea că nu se simte deloc bine din punct de vedere fizic a venit în urmă cu scurt timp.

Jador a povestit urmăritorilor de pe Instagram că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere medical, asta pentru că se confruntă cu o serie de afecțiuni care nu-i dau pace de câteva zile bune.

Din fericire, nu este vorba despre o afecțiune gravă, ci despre o durere de cap care persistă, deși a luat tratament medicamentos zile în șir. Artistul le-a mai spus fanilor că simte o presiune într-o porțiune a capului și că nu știe ce să mai facă.

„Problema, problema e că m-am enervat ieri și am o durere de cap de vreo două zile. Acum nu îmi mai trece. Am luat pastile și tot nu îmi trece. Într-un colț al capului mă doare mai tare. Nu știu ce să mai fac”, le-a povestit Jador fanilor săi din mediul online.

Citeste si: Jador, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Simina Loica și Alex Zănoagă! Alex Bobicioiu s-ar fi cuplat cu bruneta: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...”

Jador se confruntă cu probleme de sănătate
Jador se confruntă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Artistul ar putea moșteni o boală de la părinții lui

De-a lungul timpului, Jador a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. În urmă cu scurt timp, acesta a povestit tuturor că merge des la spital pentru a face analize, asta pentru că este foarte posibil să moștenească de la părinții lui o boală ereditară.

Din păcate este vorba despre cancer de colon, boala pe care au avut-o ambii lui părinți, dar au reușit să se vindece.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies