„Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici! Mi-e foarte dor de ea. Ea, săraca, era sufletul familiei.” Mama Geta a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

„Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici! Mi-e foarte dor de ea. Ea, săraca, era sufletul familiei.” Mama Geta a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare
„Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici! Mi-e foarte dor de ea. Ea, săraca, era sufletul familiei.” Mama Geta a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

În urmă cu ceva timp, Ileana Sterp a distribuit un clip video pe platformele de socializare în care a surprins-o pe mama sa, Geta, plângea în hohote de tristețe.

Această reacție a stârnit curiozitatea multor oameni, deoarece părea că nu exista niciun motiv aparent pentru starea de tristețe a acesteia.

Citește și: Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Descoperă parfumul potrivit pentru personalitatea ta zodiacală!

Mama Geta a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Aceasta este povestea care a provocat lacrimi în ochii mamei fraților Sterp chiar în fața casei în care și-a petrecut copilăria alături de cei 12 frați ai săi.

În urmă cu ceva timp, mama Geta, Ileana și fiul său, Iancu, au vizitat casa lor de familie, declanșând un val de amintiri din copilărie pentru ei. Geta a izbucnit în lacrimi când și-a reamintit cu afecțiune de mama sa, pe care a iubit-o profund.

Mama Geta a relatat că mama sa a trecut în neființă la vârsta de 73 de ani și că întotdeauna a fost pilonul familiei, într-o familie numeroasă cu 12 copii.

A menționat că acum, în casa părintească, singurul frate rămas este cel mai mic dintre ei, Liviu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Aici a rămas fratele meu cel mai mic din 12 frați, Liviu, care și el am înțeles că a contribuit cu multă muncă și cu mult suflet la sala de nunți a Vioricăi.

Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc pe mama aici. O să mergem și până la cimitir, cimitirul e chiar acolo, ea a fost sufletul la toată familia și pe tata. A murit la 73 de ani, Dumnezeu s-o ierte, să o odihnească. Mi-e foarte dor de ea. Ea, săraca, era sufletul familiei, era foarte calmă.”, a spus mama Geta în vlogul postat de fiica sa, Ileana Sterp.

Mama Geta, mesaj emoționant în mediul online

În acea perioadă, mama Geta a împărtășit un mesaj emoționant pe platformele de socializare, care a fost distribuit de părintele Calistrat Chifan și a ajuns la mulți oameni.

Părintele Calistrat Chifan a subliniat că iubirea și devotamentul față de părinți trebuie să fie prezente în inimile fiecărui copil, indiferent de agitația vieții cotidiene.

„Dacă tu nu-ți iubești mama care te-a alăptat și te-a crescut, atunci ce poți iubi mai mult. Spui așa: «Îl iubesc pe Dumnezeu care nu se vede, dar nu iubesc pe aproapele, care nu se vede.» Nu ești mincinos? Păi femeia aia stă singură sau flămândă sau bolnavă și tu spui că nu ai timp. «Cum să pierd serviciul, eu am familie, trebuie să-mi întrețin familia.»

Ia-o la tine și îngrijește-o cum ai fost tu prunc și ai stat doi ani în scutece te-a șters și te-a spălat, așa trebuie să faci și tu, n-ai ce face. Te obligă conștiința creștină.”, a fost mărturisirea părintelui Calistrat Chiafan, pe care Mama Geta a postat-o în mediul online.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: „Nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce.” Ileana Sterp a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul în care tatăl ei a plecat de acasă

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce facem în cazul unui accident rutier. Măsuri imediate și urmărirea corectă a procedurilor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies