Implantul de sprâncene - cine are nevoie de el și ce implică procedura?

Implantul de sprâncene - cine are nevoie de el și ce implică procedura?

Implantul de sprâncene - cine are nevoie de el și ce implică procedura? Tot ce trebuie să ştii despre aceasta procedură populară!

Transplantul de sprâncene este una dintre procedurile cel mai dificil de efectuat din punct de vedere estetic, dar realizată de un expert, poate oferi un rezultat impresionant.

De ce să faci un transplant de sprâncene?

Sprâncenele au o contribuție importantă la simetria facială. Unele persoane își pierd sprâncenele din cauza afecțiunilor medicale sau prin suprasolicitare; alele s-au născut cu sprâncene subțiri.

Citeste si: Nutriţionistul lui Al Pacino vă dă cele mai bune sfaturi! Vezi ce spune Gianluca Mech despre îndulcitorii artificiali!

Implantul de sprâncene- cine are nevoie de el? Traume fizice: leziuni faciale și cicatrice rezultate în urma unor accidente, arsuri etc 

Motivele pentru realizarea unui transplant de sprâncene diferă de la condiții medicale anterioare sau curente la motive cosmetice:

Traume fizice: leziuni faciale și cicatrice rezultate în urma unor accidente, arsuri etc
Tratamente medicale și chirurgicale: tratamentul chirurgical al unei leziuni sau al unei tumori care are ca rezultat îndepărtarea foliculilor sprâncenelor și cicatrizarea țesuturilor. Radioterapia sau chimioterapia în cazul diferitelor forme de cancer poate duce la pierderea părului sprâncenelor
Smulgerea compulsivă a sprâncenelor și/ sau a părului din diferite părți ale corpului, numită Tricotilomania
Absența părului pe toate părțile corpului ca o afecțiune congenitală poate fi un motiv pentru un implant de sprâncene
Sprâncene subțiri în mod natural sau deteriorate prin diferite proceduri de înfrumusețare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce implica implantul de sprâncene?

"Transplantul de sprâncene reprezintă o formă de refacere permanentă a densității firelor de păr din zona sprâncenelor. Transplanturile realizate prin metoda de extragere a unităților foliculare (FUE) cresc în popularitate, deoarece femeile și chiar unii bărbați caută modalități de restabilire permanentă a părului din zona sprâncenelor.

 

Tehnica Q-FUE este o metodă absolut sigură, cu condiția să fie realizată de un chirurg plastician calificat și cu experiență. Q-FUE este o metodă minim invazivă, realizată cu ajutorul unor microtooluri, este nedureroasă și nu lasă urme sau cicatrice.

Durata interventiei este de aproximativ 3-4 ore. Implantarea firelor se realizează sub anestezie locală folosind un dispozitiv special care permite poziționarea fiecărui folicul de păr la adâncimea și unghiul corespunzătoare, pentru a obține un efect cât mai natural posibil.

Citeste si: Crezi că dieta cu fructe este excelentă? Vezi cum trebuie s-o ţii, să slăbeşti sănătos! Iată ce spune nutriţionistul lui Silvio Berlusconi!

Rezultatele sunt permanente și vizibile imediat, noile fire de păr aparând imediat după finalizarea sesiunii de implant. Rezultatele finale apar în 4-6 luni, datorită faptului că zona este bogat vascularizată, creșterea firelor de păr noi continuând până la 12 luni de la implant", a declarat medicul Felix Popescu.

Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

Cum se mențin noile sprâncene rezultate în urma transplantului?

Implantul de sprâncene- cine are nevoie de el? Rezultatele obtinute cu ajutorul reconstructiei sprancenelor utilizand transplantul de par fir cu fir FUE au aspect natural 

Câteva zile după procedură zona sprâncenelor va fi puțin mai sensibilă, înainte de a reveni la normal. Pacientul își poate relua activitatea imediat.

Sprâncenele implantate provin din părul de pe cap și, prin urmare, firele noi cresc la fel ca cele de pe cap. Aceasta înseamnă că ele trebuie tunse regulat, la fel ca părul capilar, pentru a menține lungimea corectă. De asemenea, firele trebuie să fie ondulate astfel încât să se îmbine perfect cu sprâncenele naturale existente, dar vor dobândi treptat același comportament și direcție ca firele de sprânceană preexistente. Este nevoie de aproximativ șase luni pentru ca noile fire să se stabilească pe deplin.

Rezultatele obtinute cu ajutorul reconstructiei sprancenelor utilizand transplantul de par fir cu fir FUE au aspect natural si sunt net superioare unui tatuaj sau unei micropigmentari de sprancene. Acesta utilizeaza fire de par prelevate direct de la pacient, care ulterior sunt implantate pentru reconstructia si stilizarea sprancenelor, intr-un mod cat mai aproape de natural. Nicio tehnica de micropigmentare sau tatuare nu pot obtine astfel de rezultate.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Andreea Marin a povestit cum a învins depresia! "Am vrut să-mi iau viaţa" Declaraţii cutremurătoare!

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină