"În ce eşti îmbrăcată tu?" Cum a reacţionat Dani Oţil când şi-a văzut soţia, în costum de baie, în curtea redacţiei

"În ce eşti îmbrăcată tu?" Cum a reacţionat Dani Oţil când şi-a văzut soţia, în costum de baie, în curtea redacţiei

Dani Oţil a avut o reacţie incredibilă când a văzut-o pe soţia lui în costum de baie chiar la locul său de muncă.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu formează un cuplu frumos, solid şi foarte...amuzant. Cei doi se tachinează des în faţa telespectatorilor, prezentatorul tv fiind, de regulă, cel care începe jocul "înţepăturilor".

De curând, acesta a avut o reacţie acidă şi spumoasă când şi-a văzut soţia în curtea redacţiei emisiunii pe care o prezintă. Frumoasa blondă mânca mici într-un costum de baie sexy, ţinută pe care colegul lui Răzvan Simion nu a putut, sub nicio formă, să o ignore.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, jignită pe reţelele de socializare. Ce comentarii au apărut după o postare a lui Dani Oţil

Dani Oţil a luat-o peste picior pe soţia lui: "Ai copil acasă"

Modelul a ales să fie în ton cu vremea prietenoasă de afară, așa că a scos din dressing costumul de baie și a ieșit în curtea redacției, pentru a savura o porție de mici.

Deși clipul cu ea a făcut furori în mediul online, prezentatorul nu s-a arătat prea încântat de alegerea vestimentară a partenerei lui de viaţă:" Gabriela, ce faci? Dar în ce ești îmbrăcată tu, vreau să știu, la mici? Ai copil acasă! Du-te, femeia lui Dumnezeu! Cine crezi că te crede că tu mănânci mici? Îi scuipi după! Eşti d-aia bulimică, nu? Recunoaște!", i-a spus Dani Oțil soției sale, zâmbind cu subînţeles.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Urlă invidia în grăsuțe” Gabriela Prisăcariu, reacție dură după ce fanii au criticat-o că pozează provocator. Cum s-a filmat soția lui Oțil

Reacţia lui Dani Oţil după ce soţia sa a spus, la o emisiune de umor, că Mihaela Rădulescu este o "bunicuţă"

Roast-ul pe care Gabriela Prisăcariu i l-a făcut soţului ei, la o emisiune de umor, a fost un moment extrem de controversat, comentat în mediul online şi nu numai.

Puteam sa vad textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pt ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă.

Se puteau întâmpla multe… Si totuși… Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente… Daaaaar….. ”, a scris prezentatorul tv în urmă cu ceva timp.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies