În curând, primul retrograd 2019, Mercur în Pești! Va fi acest Mercur retrograd CEL MAI RĂU? Iată 6 zodii cele mai afectate de primul Mercur retrograd 2019!

În curând, primul retrograd 2019, Mercur în Pești! Va fi acest Mercur retrograd CEL MAI RĂU? Iată 6 zodii cele mai afectate de primul Mercur retrograd 2019!
În curând, primul retrograd 2019, Mercur în Pești! Va fi acest Mercur retrograd CEL MAI RĂU? Iată 6 zodii cele mai afectate de primul Mercur retrograd 2019!

In curand, perioada unica cu toate planetele in miscare directa se incheie.

Urmeaza cat ai zice peste, mai ales ca suntem in zodia Pestelui, primul retrograd al anului 2019. Mercur este in emotionalul Pesti si pe 5 martie intra in retrograd in Pesti si iese din retrograd pe 28 martie tot in Pesti.

Citeste si: Soț grozav, sex groaznic? 4 sfaturi să rezolvi problema

In acest an, Mercur va fi retrograd de 3 ori, in martie, iulie si noiembrie, in zodiile de apa Pesti, Rac si Scorpion (cu o mica exceptie de cateva zile in Leu in vara).

Mercur este rational, pragmatic, mental si raspunde de comunicare, ganduri, deplasari.
Semnele de apa sunt emotionale, sentimentale, iar Pestii sunt si plini de sensibilitate si imaginatie, confuzie si simtire. O compatibilitate dificila intre Mercur si Pesti dar si mai provocatoare cu miscare retrograda Mercur in Pesti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu Mercur retrograd in semne de apa, sa ne asteptam la revizuiri ale tiparelor emotionale inconstiente de gandire.

Ce iti da sentimentul de siguranta, apartenenta? Si unde tinzi sa reactionezi din obisnuinta fara sa gandesti? Mercur retrograd in apa te va face constient de aceste lucruri, permitandu-ti sa le revizuiesti si sa faci ceva curatenie psihologica.

Cu Mercur retrograd, daca impingem lucrurile inainte la viteza obisnuita nu este o idee prea buna.

El ofera perioade de timp in care trebuie sa incetinim motoarele si sa facem activitati ce incep cu RE: revizuim, revedem, refacem, revizitam. Daca nu suntem cooperanti si nu vrem asta, are grija Universul sa ne puna fata in fata cu situatii care exact asta ne indeamna sa facem.
Inca suntem in perioada in care nicio planeta nu e in miscare retrograda, toate sunt in miscare directa, deci inca trebuie sa profitam de aceasta energie de “tot inainte cu vant in pupa” pana pe 5 martie.
Cum? Iata, citeste AICI! Nu inseamna ca dupa 5 martie vietile ni se dau peste cap iremediabil, insa Mercur retrograd 3 saptamani in Pesti aduce totusi provocarile sale specifice.
Totusi, niciun retrograd nu apare ca sa ne faca noua rau sau ca sa traim in panica din cauza acestui aspect astra!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ionuț Jaguarul, alături de cea mai focoasă brunetă din showbiz! Imaginea care a stârnit mii de reacții: ”Vă stă bine împreună”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies