„În primul rând trebuie să ai grijă să nu existe foarte multe conflicte, să le previi mai mult decât să le aplanezi.” Alina și Ilan Laufer au vorbit despre menținerea unei căsnicii sănătoase!

„În primul rând trebuie să ai grijă să nu existe foarte multe conflicte, să le previi mai mult decât să le aplanezi.” Alina și Ilan Laufer au vorbit despre menținerea unei căsnicii sănătoase!
„În primul rând trebuie să ai grijă să nu existe foarte multe conflicte, să le previi mai mult decât să le aplanezi.” Alina și Ilan Laufer au vorbit despre menținerea unei căsnicii sănătoase!

Alina și Ilan Laufer sunt unul dintre cele mai durabile și apreciate cupluri din România, formând un tandem de dragoste solid și reușind să contureze o familie minunată. Căsătoriți încă din 2013, cei doi își descriu cu bucurie rolul de părinți fericiți, fiind binecuvântați cu doi gemeni adorabili, un băiețel și o fetiță.

În plus, Alina Laufer are o fiică și dintr-o relație anterioară cu Jorge. Recent, ea a discutat deschis despre provocările pe care le întâmpină în viața de familie, precum și despre regulile bine stabilite pe care le respectă cu strictețe, aducând o perspectivă sinceră asupra frumuseții și complexității vieții de cuplu și de părinți.

Citește și: „Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși si curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă ca niște eroi! ” Cum se simt micuții Alinei Laufer, după ce au fost externați din spital

Alina Laufer, secretul pentru o căsnicie reușită

Cei doi alcătuiesc o familie minunată și, în decursul anilor, au dobândit capacitatea de a depăși cu succes toate provocările pe care le-au întâmpinat în viața lor.

Alina și Ilan Laufer au o abordare profundă a relației lor și fac eforturi constante pentru a se susține reciproc și pentru a proteja intimitatea celuilalt, indiferent de circumstanțe.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu toate că au trecut prin momente dificile, așa cum se întâmplă în orice căsnicie, cei doi au adoptat anumite reguli și principii de viață pe care le urmează cu devotament.

„În primul rând trebuie să ai grijă să nu existe foarte multe conflicte, să le previi mai mult decât să le aplanezi.

Să iei lucrurile ușor. Dacă unul dintre soți este nervos celălalt trebuie să cedeze, să se facă nevăzut pentru o perioadă de timp. La noi în familie lucrurile așa funcționează. Dacă îl văd pe Ilan nervos, dacă are o zi mai încărcată, încerc să mă fac cât mai mică. Știu că, indiferent de situație, pot să cad în mijlocul unei crize de nervi și atunci, cel mai bine, este să-i dau spațiu.
La noi în familie există o ierarhie foarte bine determinată. Ilan este capul familiei și deciziile lui se respectă automat, iar din punctul meu de vedere mă știu toți, îmi știu cerințele.”, a
mărturisit Alina Laufer pentru Fanatik.ro.

Alina și Ilan Laufer, părinți implicați

Alina și Ilan Laufer sunt părinți devotați și extrem de implicați în îngrijirea copiilor lor.

Au făcut alegerea de a se ocupa de gemenii lor fără să apeleze la asistență din partea altor persoane, în ciuda posibilității de a primi ajutor, ceea ce ar fi putut să le ușureze munca

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Ne ocupăm amândoi de copii. Nici eu nici Ilan nu suportăm ideea de ajutor. Poate bunicii, dar nu prea îi avem aproape. Pe cineva în casă nu aș putea să-mi aduc. Suntem genul de părinți care preferăm să le dăm noi educație, să știm exact ce se întâmplă. De la un an merg la creșă, s-au dezvoltat foarte bine, suntem foarte recunoscători cadrelor didactice. Sunt obosită în fiecare zi, îmi doresc să mă trezesc mai târziu dimineața sau să adorm mai devreme seara.

Nu am plâns de oboseală, pare o binecuvântare să cresc copii. Când e mai greu zic <<Doamne, eu i-am vrut, vreau să mă bucur de fiecare moment>>. Karina face 15 ani în noiembrie și nu știu cum au trecut anii.”, a mai spus soția lui Ilan Laufer pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Cine este Jorge. „Totul s-a terminat repede!"



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Era destul de greu.” Jorge a vorbit despre divorțul de Alina Laufer

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies