“În viața ei n-a făcut decât bine. Așa cum o știu.” Petre Roman, confesiuni după moartea fostei sale soții, Mioara Roman

“În viața ei n-a făcut decât bine. Așa cum o știu.” Petre Roman, confesiuni după moartea fostei sale soții, Mioara Roman
“În viața ei n-a făcut decât bine. Așa cum o știu.” Petre Roman, confesiuni după moartea fostei sale soții, Mioara Roman

Petre Roman a reacționat în urma morții fostei sale soții, Mioara Roman.

Petre Roman s-a arătat foarte afectat după moartea fostei sale soții, Mioara Roman, și regretă faptul că viața s-a sfârșit pentru ea.

Petre Roman, confesiuni după moartea fostei sale soții

Citește și: „Sunt în avion, mă întorc spre țară.” Petre Roman, primele declarații după ce fosta lui soție s-a stins din viață! Mioara Roman a decedat în centrul de bătrâni din Snagov

Mioara Roman
Mioara Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Ieri era bine. A plecat liniștită. În pace.” Oana Roman, primele declarații despre decesul mamei sale! Care a fost cauza morții Mioarei Roman?

Doliu în lumea mondenă, după ce în noaptea de joi spre vineri, Mioara Roman s-a stins din viață, cu două luni înainte de a împlini vârsta de 84 de ani.

Aceasta se afla la un centru de recuperare din Snagov, iar moartea a căzut ca un fulger și pentru familie. Mioara Roman a ajuns să fie cazată acolo pentru a avea parte de o mai bună îngrijire, însă boala cruntă de care suferea i-a răpit câțiva ani din viață. Petre Roman s-a arătat afectat de moartea fostei sale soții, astfel că a făcut și câteva declarații pentru Fanatik, cu privire la această pierdere. 

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită.  Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase.

Acuma poate că e mai ușor.  Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a declarat Petre Roman pentru Fanatik.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine a fost Mioara Roman

Mioara Roman și Oana Roman
Mioara Roman și Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman, a avut o carieră de succes. Aceasta a fost profesoară, jurnalistă și traducătoare, specializată pe limba arabă, astfel că a reușit de fiecare dată să scoată din mâinile ei studenți care au ajuns profesori, ziariști și chiar prezentatori de televiziune, cum ar fi Teo Trandafir. 

Mioara Roman s-a confruntat cu o boală nemiloasă, însă aceasta a fost diagnosticată greșit inițial, suferind, de fapt, de sindromul parkinsonian. Oana Roman a fost nevoită să se întoarcă de urgență în țară, deoarece se afla într-o vacanță în Egipt. Tot Oana Roman a fost cea care a anunțat moartea mamei sale.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Ieri era bine. A plecat liniștită. În pace.” Oana Roman, primele declarații despre decesul mamei sale! Care a fost cauza morții Mioarei Roman?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies