Încă un caz de coronavirus în Capitală și altul la Iași. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31

Încă un caz de coronavirus în Capitală și altul la Iași. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31
Încă un caz de coronavirus în Capitală și altul la Iași. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31

Încă un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat miercuri dimineaţă în Capitală, o femeie de 43 de ani, contact al pacientului care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

UPDATE- Încă două cazuri de coronavirus- unul în Capitală, o femeie, contact al bărbatului care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”, şi un altul la Iaşi. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31

(adaugă detalii despre al doilea caz diagnosticat miercuri)

Încă un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat miercuri dimineaţă, un bărbat de 42 ani, din Iasi.

Anterior a fost diagnosticată o femeie din Capitală,  de 43 de ani, contact al pacientului de 60 de ani care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”. 

UPDATE- Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, al 31- lea caz la nivel naţional. Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iaşi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bărbatul a revenit din Veneţia în 2 martie, debutul bolii a fost pe 4 martie şi a fost internat în 10 martie.

Pacientul este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 în România. Ultima persoană declarată infectată cu virusul din China este o femeie în vârstă de 43 de ani care ar fi avut contact cu pacientului care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”. 

Citeste si: Femeie din Hunedoara confirmată cu coronavirus, amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat autoizolarea

Citeste si: Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia

”Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, al 30- lea caz la nivel naţional.

Este vorba despre o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.
Aceasta este a cincea persoană infectată cu coronavirus ca urmare a contactului cu bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care nu a declarat că a fost plecat în Israel, iniţial el fiind internat cu un alt diagnostic la Spitalul ”Dimitrie Gerota”. Odată cu agravarea stării de sănătate, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.
Ca urmare a acesti situaţii, la Spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost declanşată o anchetă epidemiologică.
În urma contactului cu bărbatul, marţi au fost diagnosticaţi cu COVID- 19 fiul său, nora sa, care este însărcinată, şi nepotul de 3 ani. De asemenea, o altă femeie a fost şi ea diagnosticată. Cazul de miercuri este cel de-al cincilea în rândul celor care au intrat în contact cu bărbatul de 60 de ani.

Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 de persoane, 13 fiind în Bucureşti.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies