Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia

Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia
Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia

Coronavirusul a băgat spaima în oamenii din întreaga lume. În Europa, cele mai multe victime s-au înregistrat în Italia.

Coronavirusul face din ce în ce mai multe victime. În Italia, situația este deja alarmantă și cetățenii și autoritățile au luat deja o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea virusului, care a ucis deja câteva sute de persoane.

Institutul Superior de Sănătate din Italia a publicat un raport pentru a-i informa pe cetățeni. Conform datelor, cei mai mulți dintre cei afectați sunt bătrânii sau cei care aveau deja alte probleme de sănătate.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Care este media de vârstă a persoanelor afectate de coronavirus

Conform datelor oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia, vârsta medie a pacienților decedați este de 81 de ani. 42% din dintre decedați aveau între 80 și 89 de aniș 32,4% aveau între 70 și 79 de ani, 8,4% aveau între 60 și 69 de ani,iar 14,1! aveau 90 de ani.

Doar 2,8% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului aveau între 50 și 59 de ani, relatează Corriere.it.

Vârsta medie a femeileor ucise de coronavirus este de 83,4 de ani, în timp ce vârsta media a bărbaților care a murit este de 79,9 ani. Majoritatea victimelor sunt bărbați, mai arată statisticile.

 

Citeste si: Măsuri sanitare fără precedent! Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului!

În plus, în mai mult de două treimi din cazuri, pacienții care și-au pierdut viața aveau două sau trei patologii preexistente. 74,6% sufereau de hipertensiune arterială, 70,4% sufereau de boli cardiace ischemice și 33,8% sufereau de diabet zaharat.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies