„Începe în mintea noastră.” Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă. Cum se menține soția lui Mihai Petre

„Începe în mintea noastră.” Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă. Cum se menține soția lui Mihai Petre
„Începe în mintea noastră.” Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă. Cum se menține soția lui Mihai Petre

Elwira Petre arată foarte bine și are o siluetă de invidiat. Ea are o stare foarte bună și în fiecare apariție are zâmbetul pe buze și emană o stare foarte bună, atunci când are diverse apariții în spațiul public.

Elwira Petre a menționat care este secretul ei pentru o siluetă perfectă la vârsta de 41 de ani și a spus totul despre stilul de viață pe care îl abordează.

Citește și: Elwira Petre combate gripa cu o licoare miraculoasă, care întărește sistemul imunitar

Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă
Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă[Sursa foto: Instagram]

Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfecte

Când avea doar 20 de ani, considera că cei de 50 de ani sunt bătrâni și era de părere că după ce va apărea primul rid va fi nevoită să ceară ajutorul specialiștilor

pentru ca acestea să nu se mai vadă. Lucrurile au stat total invers în realitate, pentru că soția lui Mihai Petre a acceptat procesul îmbătrânirii.

La vârsta de 41 de ani arată foarte bine și poate stârni foarte ușor invidia prin preajma ei. Între timp, ea a acceptat ce se întâmplă cu corpul ei și consideră că procesul de îmbătrânire începe în mintea fiecăruia, iar mintea ei este plină, în sensul bun.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Da, am acceptat ce se întamplă cu corpul meu. Cred că procesul de îmbătrânire începe în mintea noastră. Mi-am dat seama că mintea mea este plină, în sensul bun. Asta m-a făcut să celebrez tot procesul de „aging”. Nu scap disperată de fiecare fir de păr alb din cap, sau fac orice să dispară ridurile.

Am grijă de tenul meu normal, îl hidratez, îl curăț bine, dar nu excesiv. Am câteva trucuri naturale de care nu mă pot despărți. Și da, cred cu tărie că este nevoie să ai grija de corpul tău, ca el să-ți slujească mulți ani. Pentru mine, asta înseamnă să rămâi tânăr”, a explicat partenera lui Mihai Petre.

Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă
Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă[Sursa foto: Instagram]

Secretul pe care îl are Elwira Petre pentru o siluetă perfectă la 41 de ani

Elwira Petre a vorbit despre trucurile pe care le aplică pentru o siluetă de invidiat. Dansatoarea abordează un stil de viață foarte sănătos și consideră că femeile ar trebui să facă mult sport, chiar dacă nu merg la sală.

Dacă vă doriți ca corpul să nu îmbătrânească, exercițiile fizice sunt foarte importante, după spusele Elwirei Petre. Ea a explicat că femeile se pot opune îmbătrânirii crescând masa musculară a corpului lor și consumând foarte multe proteine.

Oamenii pot alege să facă o plimbare rapidă, o alergare, sau exerciții fizice timp de 20 de minute.

Pentru a ajunge la o siluetă perfectă este important să perseverezi și să îți îngrijești corpul în fiecare zi. După spusele dansatoarei, un factor important este și dieta, care trebuie să includă alimente sănătoase,  iar tenul trebuie să fie mereu hidratat.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Elwira consideră că cel mai important secret este iubirea de sine, deoarece nicio persoană nu poate opri timpul și toți vor avea fire albe și riduri, dar cu toate astea, oamenii pot înainta în vârstă cu demnitate și încredere în ei, abordând alt proces.

Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă
Elwira Petre, despre secretul unei siluete perfectă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Elwira Petre combate gripa cu o licoare miraculoasă, care întărește sistemul imunitar

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies