Incepe zodia Leului! Ce SCHIMBARI aduce fierbintele Leu in functie de zodie!

Incepe zodia Leului! Ce SCHIMBARI aduce fierbintele Leu in functie de zodie!
Incepe zodia Leului! Ce SCHIMBARI aduce fierbintele Leu in functie de zodie!

Soarele intra in maiestuosul, fierbintele si puternicul Leu intre 23 iulie si 23 august 2018 si este timpul sa iti deschizi inima si sa savurezi viata si vara aflata la mijlocul ei. Suntem in plin sezon de vara, afacerile au un ritm mai lent iar scoala s-a terminat. Este timp de joaca pentru toata lumea!
Luna este in crestere acum, ceea ce inseamna ca isi capata puterea.
Iar Duminica seara 22 iulie Soarele vine inapoi acasa in Leu, semnul pe care il conduce, unde va sta linistit o luna de zile.
Cele doua surse de lumina din Univers sunt foarte puternice Duminica 22 iulie.
Fa-ti promisiunea sa fii si tu puternic si sa faci maximum din saptamanile ce urmeaza!
Leul este condus de cel mai stralucitor astru din constelatie, de Soare.
Ca semn fix, treaba lui este sa tina sezonul de vara pe loc. Daca Racul lanseaza vara iar Fecioara ne ajuta sa ne pregatim pentru schimbarile aduse de toamna, Leul ne invata si indruma sa traim in prezentul verii cu tot ce aduce ea.
Sezonul zodiei Leului poate fi perioada in care ne simtim mai usurati si eliberati. Pusi pe bucurii, pe sarbatorit si pe generozitate, aceasta este o energie care vrea sa traim viata din plin si la potential maxim, ca sa apreciem ce avem si clipa prezenta.
Cu asa de multe planete retrograde acum (Marte, Saturn, Neptun, Pluto si Chrion), te poti simti coplesit si epuizat cand vine vorba de procesul de constientizare de sine si de reflectie provocat de starea retrograda a miscarii astrelor.


Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

HOROSCOP URANIA in saptamana 21-28 iulie. Doua zodii au mult de suferit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies