Incredibil! Anamaria Prodan se implică în scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Incredibil! Anamaria Prodan se implică în scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Incredibil! Anamaria Prodan se implică în scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu se ceartă de când a început ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar rivalitatea dintre cele două tinere pare că e departe de a se încheia.

După ce Andreea Tonciu i-a spus Mariei Ilioiu că motivul pentru care tot o atacă este celebritatea brunetei, replica focoasei roșcate a apărut imediat. ”Cum se face că tu, care zici că ești mai cunoscută ai mai puțini urmăritori pe Instagram decât mine? Diferența dintre noi este mare”, a spus Maria Ilioiu la ”Bravo, ai stil! celebrities”.

Ei bine, imediat în ajutorul Andreei Tonciu a sărit Anamaria Prodan, nașa de căsătorie a brunetei.

Impresara a lansat un apel pe Instagram pentru a crește numărul de urmăritori ai finei sale, Andreea Tonciu.

Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a reacționat imediat la postarea nașei sale, Anamaria Prodan: ”Nașa mea cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Nr 1. Love U”.

Anamaria Prodan este mândră de fina ei, Andreea Tonciu de la Bravo ai stil

Recent, într-o emsiune tv, Anamaria Prodan a vorbit despre Andreea Tonciu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

" Noi vorbim foarte mult, noi suntem o famiilie! Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel! Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel aşa, suflet curat cum este ea! 

De multe ori când merg aşa în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice aaaaa, e nebună! Nu, Andreea nu este nebună! Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună! Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis ”, a spus recent Anamaria Prodan despre fina ei, Andreea Tonciu.

Citeste si: Bianca Rus de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în război cu juratul Cătălin Botezatu ” Este foarte rușinos să nu știi că port o creație de-a ta”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața

De ce se ceartă Andreea Tonciu cu Maria Ilioiu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

De ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andrea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Bruneta a spus adevărul chiar în timpul emisiunii.

Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect ”, a spus Andreea Tonciu.

Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută.

Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu ”, a spus Andreea Tonciu apoi în interviurile de după emisiune despre motivul pentru care crede ea că Maria Ilioiu se tot ceartă cu ea.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies