Incredibil ce a păţit Luiza Melencu înainte să fie răpită! Cineva o hărţuia şi era extrem de speriată! Detalii bombă de la familia tinerei!

Incredibil ce a păţit Luiza Melencu înainte să fie răpită! Cineva o hărţuia şi era extrem de speriată! Detalii bombă de la familia tinerei!
Incredibil ce a păţit Luiza Melencu înainte să fie răpită! Cineva o hărţuia şi era extrem de speriată! Detalii bombă de la familia tinerei!

Luiza Melencu, ce a păţit înainte să fie răpită? Detalii bombă!

Familia Luizei Melencu, tânăra care a dispărut în urmă cu câteva luni şi pe care ar fi răpit-o Gheorghe Dincă, este în stare de şoc. Nici până astăzi nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu fata, presupusul agresor îndrumând autorităţile pe mai multe piste false de la începutul cercetărilor.

Din păcate însă, rudele adolescentei se confruntă şi cu o mulţime de glume macabre, care le dau însă speranţe mari de moment.

După ce a circulat zvonul că Luiza a fost văzută într-un mall, au apărut diverse mesaje conform cărora tânăra ar fi fost mâncând îngheţată într-un parc din Craiova.

Citeste si: Dumnezeule, ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul cutremurător care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Luiza Melencu, ce a păţit înainte să fie răpită? Sora ei a povestit tot!

Ei bine, după noianul de informaţii false şi glume nefericite, a apărut în sfârşit şi o declaraţie interesantă în mass media, care a atras imediat atenţia.

Sora Luizei a povestit, ieri, la un post de ştiri, că adolescenta era hărţuită telefonic înainte de presupusa răpire.

Aproape în fiecare noapte era sunată insistent, cu număr ascuns, de cineva care nu vorbea.

Citeste si: Incredibil ce s-a descoperit despre criminalul din Caracal! Ce femei îi plăceau și cum se comporta față de ele! ”Nu aveau nici măcar o șansă, le urmărea!”

Dacă la început au ignorat apelurile crezând că este doar o farsă neinspirată a unui coleg plictisit, după câteva zile atât Luiza cât şi sora ei s-au speriat.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies