Incredibil, ce picioare subţiri are Oana Roman! Uite cât a slăbit şi care e secretul look-ului ei! Cei care-o criticau au rămas "mască"!

Incredibil, ce picioare subţiri are Oana Roman! Uite cât a slăbit şi care e secretul look-ului ei! Cei care-o criticau au rămas
Incredibil, ce picioare subţiri are Oana Roman! Uite cât a slăbit şi care e secretul look-ului ei! Cei care-o criticau au rămas "mască"!

Oana Roman a slăbit şi arată foarte bine! Acesta este secretul ei!

Oana Roman a fost destinatara multor răutăţi şi glume greu de tolerat de-a lungul timpului. Majoritatea atacurilor au avut ca ţintă kilogramele în plus ale fostei prezentatoare tv, iar aceasta a mărturisit ca s-a luptat cu depresia pentru că nu mai suporta umilinţele gratuite venite din toate părţile.

Ei bine, de ceva timp, pe tot globul se duc adevărate campanii menite să promoveze ideea ca frumuseţea nu inseamnă doar 90-60-90 şi ca urmaşele Evei rubensiene pot fi de asemenea modele sau manechine.

Citeste si: Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu

De curând însă, convinsă nişte prieteni foarte buni, specialistul în PR a luat decizia să slăbească cu ajutorul unor proceduri inovative ale unei clinici de remodelare corporală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În plus, Oana a inclus in rutina ei zilnică nişte sucuri de detoxifiere de care este foarte mulţumită.

Interesant este că, deşi şi-a schimbat de puţin timp stilul de viaţă, Oana are un tonus excelent, arată foarte bine, iar la nunta Adelinei Pestriţu a arătat minunat, după cum au remarcat toţi cei prezenţi la petrecerea anului.

Oana Roman a slăbit şi arată foarte bine! "M-am delectat cu pateu de caju cu măsline, multe verdeţuri, bombonele raw vegane"

Machiată în trend, cu o coafură impecabil realizată şi o rochie elegantă, perfect aleasă pentru silueta ei, fiica lui Petre Roman a fost una dintre apariţiile serii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" De slăbit nu am slăbit cât ar trebui şi cât îmi doresc, dar sunt pe calea cea bună. Fac destul de des tratamente de remodelare corporală şi am norocul că promovez în jur de 30 de restaurante şi am de unde să-mi aleg mâncare gustoasă şi mai săracă în calorii. Recent am descoperit şi câteva preparate dietetice care îmi plac foarte mult. Azi, la micul dejun, am mâncat ce mi-a propus prietena mea, Emi, antrenor de fitness şi life coach.

M-am delectat cu pateu de caju cu măsline, multe verdeţuri, bombonele raw vegane şi îngheţată dietetică. Acum vreau să învăţ să gătesc şi acasă, că până acum doar Marius s-a ocupat de partea asta. El este chef-ul în casă. Trebuie să recunosc însă că am slăbit şi pe sistem nervos, că am avut multe probleme în ultimul timp, dar sunt optimistă şi sigură că uşor-uşor se vor rezolva", a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru kfetele.ro

Citeste si: Dieta minune a Andei Adam. Cum slăbești 12 kilograme în 2 luni, renunțând la două ingrediente

Mai mult decât atât, în ciuda părerii cârcotaşilor, pe Oana o avantajează rochiile, fustele şi pantalonii până la genunchi, protagonista noastră având picioarele şi gleznele subţiri, aproape la fel ca ale nepoatei ei, Calina de la "Bravo, ai stil! Celebrities"



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

O ştiai pe Oana Roman mereu machiată şi aranjată, dar uite cum arată în pozele acestea! Îţi place?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies